12 C
Trogir
Srijeda, 20 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTITROGIROnline predavanje „HRANA I PREHRANA - VAŽNA ODREDNICA ZDRAVLJA“

Online predavanje „HRANA I PREHRANA – VAŽNA ODREDNICA ZDRAVLJA“

Hrvatski savez dijabetičkih udruga u suradnji s Dijabetičkim društvom Trogir i Lions clubom Trogir poziva vas na online predavanje „HRANA I PREHRANA – VAŽNA ODREDNICA ZDRAVLJA“, dr. sc. Eve Pavić, mag. spec. sigurnosti i kvalitete hrane Rukovoditeljice Službe za prehranu i dijetetiku KBC Zagreb.

Predavanje možete pratiti uživo putem ZOOM aplikacije u četvrtak, 25. veljače 2021. s početkom u 18 sati.

Pravilna prehrana uz redovitu tjelesnu aktivnost važna je u očuvanju zdravlja i prevenciji kroničnih nezaraznih bolesti. Stoga nije na odmet sjetiti se Hipokratovih misli ”Sve što hranom unosimo u organizam gradi nas i mijenja, a o tome što smo unijeli ovisi naša snaga, naše zdravlje i naš život.”

  • Kako bi mogli sudjelovati na online predavanju potrebno je instalirati ZOOM aplikaciju na svoje računalo ili mobilni uređaj. Isto tako, ako imate pitanje za dr. sc. Pavić, možete ga poslati na mail dijabetes@dijabetes.hr, a mi ćemo joj ga proslijediti. Pridružite nam se, pozovite članove svojih udruga, prijatelje i sve one za koje mislite da će ih ova tema zanimati, kazala je predsjednica Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga Zrinka Mach, mag. soc. geront.

Online predavanju možete pristupiti putem linka i onda upisati ID i Password

Link: https://zoom.us/j/92361459872?pwd=eWRsZUNSb2wzMDB6VzFVT0xCeEtmQT09

Meeting ID: 923 6145 9872

Passcode: 800636

ZADNJE OBJAVE