24 C
Trogir
Petak, 12 kolovoza, 2022
NaslovnicaOstaloZABAVANOVO NA TROGIRSKOJ HIP HOP SCENI

NOVO NA TROGIRSKOJ HIP HOP SCENI

Trogirska hip hop scena razvija se uz pomoć kolektiva SWATA koji se stilom razlikuju od ostalih. Mladi hiphoperi rijetko dođu pod radar medija, stoga smo vas odlučili detaljnije upoznati s njihovim radom i najnovijim spotom za pjesmu “MOJ PAD“.

  • Ovom vrstom glazbe počeli smo se baviti još 2011./12. godine. Najaktualniji nam je vokal Dani. Što se tiče produkcije, snimanja i promocije, trudimo se i nadamo da će se naš rad svidjeti publici. Nova pjesma „Moj Pad“ nastala je u periodu karantene. U Dalmaciji si čas gore, čas dolje i o tome govori pjesma. Mistična je zbog čega smo spot snimali zimi. Kontaktirali smo Luku Matkovića koji inače snima spotove s velikim imenima naše glazbene scene, a i šire, kazao nam je član SWATA Anđelo Vranješ.

Spot je sniman na lokacijama u, i oko Trogira

  • Spot je sniman na trogirskim lokacijama tako da možete vidjeti kadrove kule Kamerlengo, nogometnog igrališta Batarija, novog mosta, a u Okrugu smo uhvatili zalazak sunca. Ima već preko 2 i pol tisuća pregleda, a prethodni je u godinu dana skupio 50 tisuća. Zahvalio bih se Jeleni Medić, Tonu Janjiću, Shotbydinu i Gradu Trogiru koji nam je dopustio snimanje na spomenutim lokacijama, zaključio je Vranješ.

ZADNJE OBJAVE