19 C
Trogir

GRADSKI RADIO TROGIR

GRADSKI RADIO na 95,6Mhz
Slušaj Gradski radio Trogir na DAB+ prijamnicima na području cijele HRVATSKE!

Gradski radio Trogir

Gradski radio Trogir, čiji je koncesionar tvrtka Trogir holding d.o.o. od 06. rujna 2012. emitira svoj program na 95,6 MHz. Odašiljač se nalazi na brdu Vlaška na 444 metra nadmorske visine odakle signalom pokriva priobalno područje Splitsko-dalmatinske županije od Trogira preko Kaštela i Splita do Makarske. Prije je Gradski radio Trogir emitirao na 90,6 MHz sa lokacije Hotel Medena odakle je pokrivao samo dio Trogira i okolice što se negativno odražavalo na slušatelje koji su teško mogli pronaći frekvenciju na svojim prijamnicima. Čim se ukazala prilika za dobivanjem nove frekvencije, dobili smo dozvole od HAKOM-a i novom lokacijem u potpunosti zadovoljili pokrivenost signalom. Danas je Gradski radio Trogir moderna radio postaja opremljena kvalitetnom tehnikom koja nam omogućava proizvodnju programa kako u analognom tako i digitalnom signalu.

Slušanost

Područje od Trogira preko Kaštela i Splita sve do Makarske najgušće je naseljeno na priobalju Splitsko-dalmatinske županije. Sa svojim potrošačkim potrebama ovdje gravitira preko 300.000 stanovnika. Dalmatinci su tradicionalno poznati kao obožavatelji radija - elektoničkog medija koji najbrže stiže do Vas.

Oglašavanje

Naš reklamni slogan pravi je mamac za brojne oglašivače zadovoljne originalnim radio spotovima te oglasima. Mi radimo pola posla dobrom reklamom, a Vi drugu polovicu oglašavanjem na Gradskom radiju Trogir. Kontaktirate nas na broj telefona 021 798 577 ili e-mail marketinga marketing@tgholding.hr.

Program

Gradski radio Trogir ima bogat informativni, edukativni, sportski, zabavni i glazbeni program. Glazbenu želju možete zatražiti na broj telefona 021 798 751 i rado ćemo Vam je ispuniti. Pohvalite nas ili uputite kritiku putem forme na dnu stranice.

Naziv i adresa

TROGIR HOLDING d.o.o.
GRADSKI RADIO TROGIR
Put Mulina 2, 21220 TROGIR

Kontakt

Mob: 095 552 1000
T/F: 021 798 571

Email

marketing@tgholding.hr

Kontaktirajte nas!