11 C
Trogir
Subota, 25 studenoga, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRIVAN MITAR: „Dat ćemo sve od sebe u susretu protiv Trešnjevke, odnosno...

IVAN MITAR: „Dat ćemo sve od sebe u susretu protiv Trešnjevke, odnosno derbiju začelja“

Zadnja utakmica koju su trogirske rukometašice odigrale bila je ona u Koprivnici protiv Podravke te su imale duži period za pripremu nadolazeće protiv Trešnjevke koja se igra ove subote, 6. studenoga u SD Vinko Kandija s početkom u 18:30 sati.

  • Nakon odigranih osam kola, dosta cura je bilo u lošem stanju zbog ozljeda. U ovom periodu smo radili na njihovom oporavku i nadoknađivanju potrošene energije. Pokušali smo se što bolje spremiti za utakmicu protiv Trešnjevke, odnosno derbi začelja. Želimo odraditi utakmicu na što boljem nivou i nadamo se da ćemo uspjeti prezentirati borbeniji rukomet. Nadam se da će to biti dovoljno za bodove, ali naravno i protivnik ima ulogu u tome, kazao je trener ŽRK Trogr 58 Ivan Mitar.
  • Ovo vrijeme iskoristili smo za takozvani mini pripremni period. Trener je postavio stvari kako je zamislio, a na nama je da to provedemo u djelo. Očekujem da ćemo utakmicu protiv Trešnjevke dobro odigrati kako bismo došli do nove prvenstvene pobjede, odnosno prve pred domaćom publikom, kazuje kapetanica Andrea Sesar.

Foto: ŽRK Trogir 58

ZADNJE OBJAVE