8 C
Trogir
Subota, 9 prosinca, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRNOVO WEB RUHO KVADRILJE

NOVO WEB RUHO KVADRILJE

KUD Kvadrilja radi punom parom, bez obzira na moguće bujanje epidemije. Rad s pripremnom grupom je već dobrano krenuo i kuju se planovi o angažmanu najmlađih. Prva grupa je također aktivna i polako se vraća na kolosijek iz kojeg je ispala zbog hibernacije. U tijeku su njihove pripreme za 29. travnja povodom Dana o’ Kvadrilje, ali i za predstojeću ljetnu sezonu.

  • Osvrnuo bih se na gostovanje u Imotskom te još jednom čestitao Mandolinom orkestru na osvojenom drugom mjestu u svojoj kategoriji. Imajući u vidu da su prvo mjesto uzeli profesionalci, možemo reći da su u biti naši bili prvi. Najavljujem i dva njihova nastupa u galeriji Cate Dujšin Ribar za Dan grada, prvi povodom otvorenja izložbe Jakova Pavića i drugi s klapom Trogir, kazuje predsjednik Kvadrilje Jerko Jakšić dodajući kako su se prijavili na natječaj ministarstva s prijedlogom financiranja pet projekata vezanih za rad društva.

Kvadrilja nastavlja aktivnosti vezane za medijsku promociju. U finalnoj fazi je projekt multimedijskog prezentiranja u obliku poklona u kojem će se nalaziti mala knjižica te olovka i memory stick s ugraviranim novim logom.

  • Tu su još memory stickovi podijeljeni u tri kategorije, svaka sa svojom snimkom. Na prvom se nalazi veliki koncert na Pijaci za Uskrs prije dvije godine, drugi sadržava koncert u povodu 50 godina društva koji je održan u kuli Kamerlengo, a na trećem će se naći povijest društva u slikama, tekstovima i video clipovima. Njihovo izlazak će biti popraćen memorabilijom društva, majicama u nekoliko verzija, prigodnim šalicama, kemijskim olovkama itd. Prije par dana lansirali smo Web portal društva na kojem će se moći pronaći informacije vezane za naš rad. Također, od sada članom društva možete postati ON LINE upisom. Svatko je dobrodošao, a portal se nalazi na adresi kudkvadrilja.hr, zaključio je Jakšić.

ZADNJE OBJAVE