23 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRGRADONAČELNIK BILIĆ UGOSTIO NAJBOLJU VATERPOLISTICU IVU ROŽIĆ

GRADONAČELNIK BILIĆ UGOSTIO NAJBOLJU VATERPOLISTICU IVU ROŽIĆ

Gradonačelnik Trogira Ante Bilić je sa zamjenikom Viktorom Novakom primio vaterpolisticu – mladu Trogirku Ivu Rožić koju je Hrvatski vaterpolski savez proglasio najboljom igračicom u državi za 2021.

Podsjetimo, stručna komisija na čelu s Milivojem Bebićem i treneri pri HVS-u odlučila je da Iva zaslužuje to prestižno priznanje, jer nastupa za seniorsku i juniorsku reprezentaciju, a na Europskom juniorskom prvenstvu u Šibeniku ove godine bila je treća strijelkinja dok je reprezentacija zauzela sedmo mjesto. Na prvenstvu RH za mlađe juniorke bila je uvjerljivo najbolja strijelkinja te je proglašena najboljom igračicom, dok je njezina ekipa “Pošk 1937” osvojila prvenstvo. Na proteklom državnom prvenstvu za seniorke bila je druga strijelkinja. Iva trenira i igra za splitski “Pošk 1937” te kako smo već spomenuli igra za juniorsku i seniorsku reprezentaciju, a protekle dvije sezone članica je seniorskog sastava “Mladost” u sklopu Dunav lige. 

  • U osobno ime i u ime Grada Trogira čestitam našoj Ivi na izboru za najbolju vaterpolisticu u državi, a ima samo šesnaest godina. Napravili smo prijem i uručili joj poklone. Ponosni smo na sve naše sportaše koji u posljednje vrijeme ostvaruju iznimne uspjehe, a na nama je da im pokušamo osigurati što bolje uvjete, kazao je gradonačelnik Ante Bilić.
  • Nisam očekivala poziv gradonačelnika, ali mi je jako drago. Šokirala sam se kada sam osvojila nagradu  za najbolju vaterpolisticu u državi budući da ima i starijih cura, ali moji rezultati dokazuju da sam je zaslužila, kazala je pored ostalog Iva Rožić.

ZADNJE OBJAVE