15 C
Trogir
Nedjelja, 19 studenoga, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRDOĐITE NA HUMANITARNU AKCIJU „OMILJENI CVIJET ANE RUKAVINE“

DOĐITE NA HUMANITARNU AKCIJU „OMILJENI CVIJET ANE RUKAVINE“

U organizaciji Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a i ove godine će se održati humanitarna akcija „OMILJENI CVIJET ANE RUKAVINE“. Akcija će se održati subotu, 9. travnja na razini cijele Hrvatske, a priloge prikupljene prodajom Aninih omiljenih tulipana Forum žena SDP-a donirat će Zakladi Ana Rukavina.

AKCIJI SE ODAZVAO I SOCIJALDEMOKRATSKI FORUM ŽENA SDP TROGIR

  • Pridružite nam se u subotu, 9. travnja od 9 do 11 sati na malom mostu u Trogiru gdje ćemo održati tradicionalnu humanitarnu akciju „Omiljeni cvijet Ane Rukavine”. Ovaj jednodnevni događaj provodi se u gradovima širom Hrvatske povodom rođendana Ane Rukavine (koja je preminula 2006. godine nakon borbe s leukemijom) kada se prikupljena sredstva od prodaje tulipana, njezinog omiljenog cvijeta, uplaćuju u korist Zaklade i koriste za proširenje Registra dobrovoljnih darivatelja matičnih stanica. Nadamo se da će ove godine, kao i svake do sada, akcija u Trogiru biti uspješna – poručili su iz Socijaldemokratskog forum žena SDP Trogir.

Poslušajte gostovanje županijske vijećnice (SDP) i predsjednice Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Trogir Ružice Jakšić na Gradskom radiju Trogir – emisija „Razgovori s povodom“ – voditelj Mario Markovina

ZADNJE OBJAVE