15 C
Trogir
Četvrtak, 21 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTITROGIRVrtići otvaraju svoja vrata. No, hoće li ih ispuniti dječja graja!

Vrtići otvaraju svoja vrata. No, hoće li ih ispuniti dječja graja!

Od 15. svibnja Dječji vrtić Trogir započet će s upisima djece u pedagošku godinu 2020/21. Novost je da će se dokumentacija za upis djeteta predavati isključivo elektroničkim putem na web stranici www.vrtic-trogir.hr. Nakon zaprimanja dokumentacije, stručna služba kontaktirat će roditelje i skrbnike djece te ih pozivati na individualne razgovore.

Škole i vrtići otvaraju svoja vrata 11. svibnja

Od 11. svibnja otvaraju se predškolske ustanove, razredna nastava od 1. do 4. razreda te rad s djecom s teškoćama koji imaju pomoćnika u nastavi. Omogućit će se održavanje laboratorijskih i kliničkih vježbi te rad malih grupa u visokom obrazovanju.

-Svi naši vrtići su se pripremili za početak ponovnog rada. Uskladili su se u potpunosti sa mjerama i proveli dezinfekciju prostora. Sve vrtićke skupine imaju odvojene sanitarne čvorove gdje će djeca moći pravilno prati ruke i potrebne mjere provoditi prema uputama. Tete su dodatno educirane kako se ponašati u ovim situacijama i svaka grupa imat će devetero djece plus odgajatelj. Prema trenutnim informacijama, većina roditelja nije sklona dovoditi djecu u vrtiće. Oni, koji zaista nemaju druge opcije, imat će priliku dovesti dijete u skupinu kod svog odgajatelja, kazala je zamjenica gradonačelnika Ruža Kovačević Bilić.

Poslušajte što je zamjenica gradonačelnika Ruža Kovačević Bilić izjavila za Gradski radio Trogir

ZADNJE OBJAVE