21 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRUdruženje obrtnika Trogir za svoje članove organizira seminar na temu kontrolinga

Udruženje obrtnika Trogir za svoje članove organizira seminar na temu kontrolinga

Udruženje obrtnika Trogir za svoje članove, obrtnike organizira besplatni seminar-radionicu na temu „Kontroling u funkciji stvaranja dodanih vrijednosti u poslovanju obrtnika“ u prostorijama Udruženja obrtnika Trogir, Ulica dr. Franje Tuđmana 26.

Seminar će se održati  u srijedu, 15. svibnja s početkom u 9 sati. 

Na zanimljiv, jasan i razumljiv način, a uz primjere iz prakse svaki sudionik moći će dobiti nove spoznaje za poboljšanje pristupa u poduzetničkim aktivnostima. 

Prijave se zaprimaju do 12. svibnja,  odnosno do popunjenja raspoloživih mjesta, a možete se prijaviti na e-mail uo.trogir@hok.hr ili na broj telefona 021 884 452.  

-Svi smo svjedoci kako u obrtima danas ima mnogo zakona i pravilnika zbog čega se naš posao počeo sustavno komplicirati. Moramo se baviti vođenjem, upravljanjem i papirologijom što pred nas stavlja razne izazove. Došli smo do zaključka da bi trebali organizirati radionice za naše članove, a ova prva govori o uvođenju kontrolinga, kako ga primijeniti u našim obrtima i što dobivamo s tim, kazala je  predsjednica  Udruženja obrtnika Marija Hell.

 

ZADNJE OBJAVE