13.1 C
Trogir
Nedjelja, 25 listopada, 2020
Naslovnica SPORT Dođite na drugi Trogir Outdoor Festival!

Dođite na drugi Trogir Outdoor Festival!

 

Ukoliko volite aktivan odmor, rezervirajte vikend od 18. do 19. svibnja 2019., jer upravo taj vikend očekuje vas drugi Trogir Outdoor Festival.

U subotu, 18. svibnja očekuje vas utrka u organizaciji Trail i treking kluba Strka, „Masters of trail“, u tri kategorije; 22 km – Fire, 10 km – Earth i 5 km – Water. Ova posljednja prilagođena je ozbiljnim trkačicama i trkačima, ali i početnicima. Lokacija utrke je fantastična, uz stazu raste mnogo mediteranskog bilja, u blizini staze su vidikovci s najljepšim pogledima i crkvice pustinjaka, a start i cilj su na trogirskoj rivi ispred Kule Kamerlengo.

– U popodnevnim satima subote na gradskoj plaži, ispred caffe bara Čokolada, očekuje vas utrka SUP-ova (Stand Up Paddle), a održat će se i prezentacija kitesurfa. SUP utrka je namijenjena djeci i odraslima. U sklopu utrke prezentirat će se i inovativni „Electric Foil“ odnosno električni SUP. Sve sudionike čeka startni paket s majicom i kupon popusta u Intersportu. Najuspješnije očekuju i nagrade našeg sponzora Intersporta, ali i brojne druge nagrade. Svima jamčimo i dobru zabavu nakon utrka uz DJ Duplu i Izgubljenu generaciju, DJ Solu na beach partyu, te DJ Franu.– poručuju organizatori.

Drugi dan, nedjelja 19. svibnja, namijenjen je triatlonu. U suradnji s TK Split očekuju nas sprint i supersprint triatlon. Zatim slijedi utrka učenika osnovnih škola grada Trogira te biciklijada za najmlađe.

Zato dođite 18. i 19. svibnja u Trogir na Trogir Outdoor Festival!

Za dodatne informacije posjetite Trogir Outdoor Festival.

ZADNJE OBJAVE

AUDIO: Deseto izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate!  Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati Vaša pitanja...

Minute o’ Kvadrilje: To se pamti, ta radost druženja i življenja

U već tradicionalnoj radijskoj emisiji petkom „Minute o' Kvadrilje“ gostovao je Ante Grga, član sekcije svirača koji je ujedno i član uprave društva.

I TEBE SE PITA: Idući tjedan javne tribine; moguće je glasati na njima ili elektronski

Sljedeći tjedan održat će se svih osam javnih tribina na kojima građani imaju priliku glasati za prijedloge malih komunalnih investicija koje su...

Policija će tijekom vikenda vršiti pojačane aktivnosti nadzora cestovnog prometa

U cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama  policija i tijekom ovog vikenda...

Izviješće o stanju sigurnosti na području grada Trogira

Izviješće o stanju sigurnosti predstavio je načelnik Policijske postaje Trogir Marko Doljanin na 28. sjednici Gradskog vijeća Grada Trogira održanoj u srijedu, 21....