21 C
Trogir
NaslovnicaSPORTDođite na drugi Trogir Outdoor Festival!

Dođite na drugi Trogir Outdoor Festival!

 

Ukoliko volite aktivan odmor, rezervirajte vikend od 18. do 19. svibnja 2019., jer upravo taj vikend očekuje vas drugi Trogir Outdoor Festival.

U subotu, 18. svibnja očekuje vas utrka u organizaciji Trail i treking kluba Strka, „Masters of trail“, u tri kategorije; 22 km – Fire, 10 km – Earth i 5 km – Water. Ova posljednja prilagođena je ozbiljnim trkačicama i trkačima, ali i početnicima. Lokacija utrke je fantastična, uz stazu raste mnogo mediteranskog bilja, u blizini staze su vidikovci s najljepšim pogledima i crkvice pustinjaka, a start i cilj su na trogirskoj rivi ispred Kule Kamerlengo.

– U popodnevnim satima subote na gradskoj plaži, ispred caffe bara Čokolada, očekuje vas utrka SUP-ova (Stand Up Paddle), a održat će se i prezentacija kitesurfa. SUP utrka je namijenjena djeci i odraslima. U sklopu utrke prezentirat će se i inovativni „Electric Foil“ odnosno električni SUP. Sve sudionike čeka startni paket s majicom i kupon popusta u Intersportu. Najuspješnije očekuju i nagrade našeg sponzora Intersporta, ali i brojne druge nagrade. Svima jamčimo i dobru zabavu nakon utrka uz DJ Duplu i Izgubljenu generaciju, DJ Solu na beach partyu, te DJ Franu.– poručuju organizatori.

Drugi dan, nedjelja 19. svibnja, namijenjen je triatlonu. U suradnji s TK Split očekuju nas sprint i supersprint triatlon. Zatim slijedi utrka učenika osnovnih škola grada Trogira te biciklijada za najmlađe.

Zato dođite 18. i 19. svibnja u Trogir na Trogir Outdoor Festival!

Za dodatne informacije posjetite Trogir Outdoor Festival.

ZADNJE OBJAVE