19 C
Trogir
Subota, 24 rujna, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRUdruga TOMS: HUMANITARNA AUKCIJA SLIKA

Udruga TOMS: HUMANITARNA AUKCIJA SLIKA

Članovi Udruge TOMS idućeg tjedna posjetit će u Petrinji osobu s invaliditetom koja živi s majkom, a u nedavnom potresu izgubila je krov nad glavom. Također, pokrenuli su humanitarnu aukciju slika.

  • Financirat ćemo troškove popravka stana spomenute obitelji, a s nama idu dva majstora koji će utvrditi trošak. Želimo pomoći i srušenoj “Sobi čuda” u Sisku i “Maloj kući“ u Petrinji. Stoga smo pokrenuli humanitarnu aukcija slika uz pomoć umjetnika Vinka Radaša. Sva prikupljena sredstva će se direktno uplatiti na njihove žiro račune. Aukcija traje do 24. siječnja, a najbolje ponuđače ćemo kontaktirati i kupljeno dostaviti o našem trošku, kazao je predsjednik Udruge TOMS Ivica Bašić.

Inače, „Soba čuda“ je prva soba za terapiju senzorne integracije u Sisačko-moslavačkoj županiji. Inicijativa za takvim prostorom krenula je od roditelja, članova Udruge osoba s invaliditetom SMŽ koja je prepoznatljiva i po „Maloj kući“ u Petrinji kao središnjem mjestu okupljanja djece s teškoćama u razvoju i organiziranju sadržaja za njih.

Pripremila: AR

ZADNJE OBJAVE