12 C
Trogir
Srijeda, 7 prosinca, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRKuhari i trogirski navijači udružili snage

Kuhari i trogirski navijači udružili snage

Teća kojoj treba dignuti spomenik

Piše se još jedna lijepa priča oko pomoći najpotrebitijima na području stradalom u potresu. Radi se o novom angažmanu naših kuhara koji su među prvima dali svoj obol na početku ove krizne situacije, ali ovaj put na poziv KN Torcida Trogir koji organizira humanitarno prikupljanje sredstava za izgradnju montažnih kućica. Velika humanitarna teća iz Petrinje vraća se u Trogir gdje će se, na Trgu Ivana Pavla II ove subote, 16. siječnja, okupiti renomirani kuhari: Duje Pisac, Robert Predrag Žmire, Pero Savanović, Antun Nišević, Igor Rajčić i Roko Puče. Spremat će se trogirski rafioli po cijeni 5 komada za 30 kn te porcije gulaša od junetine za 25 kn.

  • Trogirska Torcida zamolila nas je da pomognemo u kuhanju. Pridružit će nam se vrijedne Trogiranke sa svojim rafiolima. Gotova jela će se servirati po kućicama. Svatko može doći po porciju. Moguća je rezervacija i dostava na mob. 091 424 2119. Jako sam ponosan na humanost ljudi iz moje branše, koju su pokazali u Banovini, jer zamislite ljude pustiti danima bez toplih obroka dok se razne službe organiziraju. Što se tiče namirnica, za subotnju teću je sve pribavljeno i ranom zorom krećemo s kuhanjem. Predviđamo da će jelo biti gotovo do 11 sati. Zbog pandemije, molim svih da se pridržavaju epidemioloških mjera, nose maske i ne grupiraju se, kazao nam je kuhar Antun Nišević.

Grad Trogir je ovoj humanitarnoj akciji pružio logističku i organizacijsku potporu, a dat će i novčanu donaciju od 3000 kuna.

Piše: AL

ZADNJE OBJAVE