15 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTIŽUPANIJAU humanitarnoj utrci „Pjat pun jubavi i zdravja“ prikupljeno 5 tisuća kuna

U humanitarnoj utrci „Pjat pun jubavi i zdravja“ prikupljeno 5 tisuća kuna

U subotu je u Slatinama  održana prva humanitarna utrka pod nazivom Pjat pun jubavi i zdravja.

 Dan je bio okupan suncem i organizatori s radošću ističu kako su prikupili ukupno 5 tisuća za međunarodnu humanitarnu organizaciju Marijini obroci.

Zadnji startni broj koji smo zalijepili je 111, no bilo je mnogo ljudi koji su sudjelovali s donacijama, ali nisu zbog obveza ili zdravstvenih razloga sudjelovali u samoj utrci, kazala je u ime organizatora OŠ Slatine,  pedagoginja Nataša Trebotić .

-Sama utrka je bila vesela i šarena. Puna šetača, biciklista i nekolicine onih koji  su se odvažili i trčati ovu rutu dugu nešto više od 4 km. Zahvaljujemo don Anti Čuliću, voditeljici malog crkvenog zbora Vesni Maglica, DVD Slatine, Udruzi Zajedno i Gradu Splitu koji su pomogli kako u organizaciji samog dana tako i s novčani prilozima.

Zahvaljujemo naravno i svima vama koji ste bilo donacijama bilo sudjelovanjem u programu pomogli da prikupljeni iznos bude što veći.

Puno hvala i svim promotorima naše akcije, Gradskom radio Trogiru, Narodnom radiju, Trogirskom portalu, Slatine portalu, radiju Dalmacija, radiju Sunce i radiju Split te Mreži TV  i TV Jadranu, kao i portalima:Slobodna Dalmacija, Crveni križ Split, Caritas splitsko – makarske nadbiskupije i portalu Civilizacija ljubavi. Od srca hvala i svima koji su htjeli ostati anonimni, a dijelili su stranicu i informaciju o samoj utrci gdje god su stigli.

Naravno moramo naglasiti da se bez učenika i djelatnika Osnovne škole Slatine ništa od ovoga ne bi dogodilo.

Pozivamo vas i sljedeće godine zadnju subotu u mjesecu svibnju da nam se pridružite i širite ovaj val dobrote i ljubavi!, kazala je Trebotić.

Foto: OŠ Slatine 

{gallery}pjat02{/gallery}

 

ZADNJE OBJAVE