21 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVALUKINA NEZABORAVNA NOĆ U TROGIRU!

LUKINA NEZABORAVNA NOĆ U TROGIRU!

Na atraktivnoj lokaciji Brown Beach House Croatia luksuznog Boutique resorta koji je prošle godine postao novim turističkim draguljom u neposrednoj blizini Trogira, splitski glazbenik snimio je video broj za svoj ljetni singl ‘Lagano’.

Restaurirana stara tvornica duhana iz 20. stoljeća poslužila je kao savršeno mjesto za priču mladog para koji ne može odoljeti jedan drugome.

Uz mediteranski ugođaj video broj pršti od zavodljive interakcije, vrućih igrica snimljenih u otmjenom interijeru, na vanjskom vizualno efektnom bazenu, te na  terasi omamljivog i zavodljivog bara hotela.

Pogledajte spot

{youtube}ePgTZmOScJk{/youtube}

Spot je priča o ljetnoj avanturi, kada nije važno što je bilo jučer i što donosi sutra, nego jedino sadašnji trenutak.

‘Nikad nisam snimao spot na tako originalnom mjestu kao što je Brown Beach House hotel, a sve se dogodilo slučajno. Imali smo već dogovoreni scenarij za spot koji se trebao snimati na obroncima Samoborskog gorja. No,  putem Instagrama  naletio sam na fotografiju bazena hotela koji svoju atraktivnost  zaslužuje dizajnerskom rješenju crno – bijelih kvadrata. Uslijedio je telefonski poziv i nakon tri dana već smo se našli na samoj lokaciji. U ulozi zamamljive djevojke, za kojom gubim pamet našla se Martina Ivanković, moja draga prijateljica i kolegica s kojom surađujem  u mjuziklu ‘Mamma mia’. Njezina senzualnost i ljepota samo su me opustila i dva dana udarničkog snimanja učinila laganijim i nezaboravnim.’  izjavio je Luka.

S pjesmom ‘Lagano’,  gdje glazbu potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Fayo,  Luka će se predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu koji će se održati 10.06. u Vodicama,. Ova pjesma ujedno nas uvodi u njegov četvrti studijski album čiji je izlazak planiran tijekom 2018. godine.

ZADNJE OBJAVE