9 C
Trogir
Srijeda, 30 studenoga, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRTROGIR OUTDOOR FESTIVAL: “Rijetko tko u svijetu ima privilegiju organizirati sportske manifestacije...

TROGIR OUTDOOR FESTIVAL: “Rijetko tko u svijetu ima privilegiju organizirati sportske manifestacije u spomenicima kulture“

U nedjelju, 23. svibnja u Trogiru se održao prvi dio trećeg po redu TROGIR OUTDOOR FESTIVALA. Do sada se ovaj događaj, namijenjen i za rekreativce i za malo ozbiljnije sportaše, nametnuo kao jedan od najboljih trail utrka u srednjoj Dalmaciji. Iako su i dalje prisutna određena ograničenja sukladno pandemiji koronavirusa, organizatori su uspjeli osigurati da se zadovolje svi sigurnosni kriteriji za natjecatelje. 

  • Budući da je ovo 1. kolo Hrvatske triatlon lige, u Trogir su došli predstavnici svih hrvatskih triatlon klubova te gosti iz Makedonije, Slovenije, Austrije, Nizozemske i BIH. Zadovoljan sam, ali i umoran jer je riječ o dinamičnom natjecanju. Pričao sam s nekolicinom natjecatelja i redom su oduševljeni organizacijom, stoga zahvaljujem svima koji su na stazi osiguravali red. Sve je uredno odrađeno zahvaljujući vašim policajcima, vatrogascima, HGSS-u, GDCK Trogir, volonterima i redarima koji su se odazvali iz trogirskih sportskih klubova i našeg Triatlon kluba Split. Rijetko tko u svijetu ima privilegiju organizirati ovakve sportske manifestacije u spomenicima kulture, naglašava tajnik Triatlon kluba Split Ivan Pavić.
  • Čestitam svim sportašima i sudionicima u organizaciji. Na rivi je bilo živo, grad je bio pun što daje nadu povratku normalnom životu. Ljudi su željni druženja pa vjerujem da će, kad mjere malo popuste, sezona biti jako dobra. Moj zamjenik Viktor je sudjelovao u triatlonu i završio pri sredini. Svaka mu čast što za to nađe vremena i volje, kazao nam je gradonačelnik Trogira Ante Bilić.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU: Ivan Dujić Duja

ZADNJE OBJAVE