11 C
Trogir
Četvrtak, 1 prosinca, 2022
NaslovnicaOstaloZABAVADođite na Kulakula festival, bit će nam jako zabavno. Obećavamo kako će...

Dođite na Kulakula festival, bit će nam jako zabavno. Obećavamo kako će biti bolje nego prošle godine ako je to ikako moguće

Unatoč neizvjesnim vremenima za održavanje koncerata, trogirska publika moći će uživati u glazbenim poslasticama. Treće izdanje KulaKula festivala održat će se u na impresivnoj lokaciji Kule Kamerlengo i Brown Beach House hotela.

Festival će u četvrtak, 06. kolovoza otvoriti regionalna senzacija The Frajle, a u petak nas u Kuli Kamerlengo očekuje rock spektakl uz Gorana Baru i njegove Majke. Subota, 08. kolovoza rezervirana je za pravi mediteranski pop uz novi, rebrendirani CAMBI i Nenu Belana koji će uz Fiumense izvesti neke od svojih najvećih hitova.

Sukladno novim mjerama za održavanje događaja, kapacitet festivala je smanjen pa će pod vedrim nebom u trogirskoj Kuli zapjevati i zaplesati zaista samo oni koji požure po svoje ulaznice kojih je, kažu organizatori, sve manje.

Ovo je povod razgovora s Marijom Mirković koja s ostalim članicama The Frajli boravi u Splitu još od Splitskog festivala gdje se kupaju i uživaju.

– Prošle godine smo u sklopu Kulakula festivala održale koncert u Kuli Kamerlengo, a ove godine će biti malo intimniji na bazenu. Zbog epidemije svi su koncerte pomicali za kolovoz i nama je ovo prvi nakon mjesec i pol dana. Toliko smo željne svirke da će svakako koncert biti super. U vrijeme kada nismo nastupale, pisale smo pjesme i odmarale od prethodnih 10 godina života jer smo imale oko 100 koncerata godišnje. Dobro nam je došlo da se malo smirimo. Dođite na Kulakula festival, bit će nam jako zabavno. Obećavamo kako će biti bolje nego prošle godine ako je to ikako moguće, kazala je uz smijeh Marija Mirković.

Ulaznice potražite u sustavu entrio.hr, a više informacija na Facebook i Instagram stranici festivala.

Poslušajte razgovor za Gradski radio Trogir – voditeljica Gordana Dragan

Tekst: AL

Foto: Kulakula

ZADNJE OBJAVE