10 C
Trogir
Petak, 2 prosinca, 2022
NaslovnicaOstaloZABAVATEATAR UZ MORE U KULU KAMERLENGO DOVODI NAJBOLJE OD NAJBOLJIH!

TEATAR UZ MORE U KULU KAMERLENGO DOVODI NAJBOLJE OD NAJBOLJIH!

U TROGIR STIŽE NAJTRAŽENIJA PREDSTAVA KAZALIŠTA KOMEDIJA “CABARET ZAGREPČANKE I STATIČAR”, NAJPOPULARNIJI SHOW STAND-UP ZVIJEZDE NEŠE BRIDŽISA I KONCERT JEDINSTVENOG HARIJA RONČEVIĆA

Kultno zagrebačko kazalište “Komedija” 16. lipnja u Kuli Kamerlengo predstavit će se s najnovijom predstavom Ivana Lea Leme “Cabaret Zagrepčanke i statičar” u izvedbi vrhunskog ansambla kazališta Komedija koji čine Mila Elegović, Nera Stipičević, Ivona Kundert, Nina Kaić Madić te nova zvijezda glumačkog svijeta Fabijan Pavao Medvešek.

Ivan Leo Lemo dosadašnjim hit komedijama (Splićanke, Preko Veze, Vla Vla Vlajland…) oduševio je publiku a nimalo ne sumnjamo kako će i “Zagrepčanke i statičar” imati isti uspjeh. Dok smo se dosada smijali na račun Splićanki i Vlajina ovog puta Lemo se duhovito obračunava s mentalitetom stanovnika glavnog grada Hrvatske koji baš i ne čine Zagrepčani i Zagrepčanke.

Šaroliko društvo likova, njihove bizarne životne priče i živčani slomovi, ekstremne životne sudbine ulivene u Zagreb pa onda pošteno prodrmane prirodnom katastrofom potresa nasmijati će Vas, malo i zamisliti ali sigurno uvjeriti kako u životu zbilja nije svako zlo za zlo!

U petak, 17. lipnja Kula Kamerlengo je pravo odredište za sve obožavatelje stand-up programa jer stiže nam ponajbolji regionalni komičar Neša Bridžis. Komedija je oduvijek njegov život a dosada je održao preko 2.000 nastupa. Iako nikad nije zapisao ni jednu riječ ponosni je vlasnik 8 sati dugog stand up programa podijeljenog u više predstava. Prvi put u Trogiru stiže sa svojom najpopularnijom – Život! 

Ukoliko vas još brine stanje trbušnih mišića pred ljeto ovo je idealna prilika da ih učvrstite smijehom s neponovljivim Nešom!

Subota je idealan dan za koncertni užitak! 18. lipnja u Kulu Kamerlengo se vraća Hari Rončević s više od dva sata njegovih najljepših pjesama. Od najljepših ljubavnih balada do pjesama nešto žešćeg zvuka, Hari će Vam priuštiti večer za pamćenje. Predivni ambijent Kule Kamerlengo, zvjezdana noć i pozamašan broj hitova koji Vas očekuju oduševit će svakog poklonika Harijeve glazbe a sigurni smo stvoriti i mnoge nove

ULAZNICE:

KNJIŽARA “LIBER” Put kapelice 5 radno vrijeme pon-pet 7-20 sati, sub 8-13 sati

ONLINE na www.teataruzmore.com i www.croatia-tickets.com

INFO i REZERVACIJE 091 795 7260

Cijena ulaznica: ” Cabaret Zagrepčanke i statičar”, kazalište Komedija 90 kn, 

“Život” stand-up by Neša Bridžis 80 kn i 

koncert Harija Rončevića 99 kn

Sve informacije na www.teataruzmore.com!

ZADNJE OBJAVE