22 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRSUMMER SPORTS CAMP 2022.: Fešta sporta u Trogiru

SUMMER SPORTS CAMP 2022.: Fešta sporta u Trogiru

Provedite zabavan, siguran i edukativan vikend u ljetnom kampu u Trogiru

Već poznato sportsko događanje SUMMER SPORTS CAMP 2022. prvi put održat će se u Trogiru, a sadrži Univerzalni sportsko edukativni kamp – funkcionalni fitnes te kampove nogometa, olimpijskog dizanja utega i borilačkih sportova. Održat će se od 30.06. do 03.07. na Batariji. 

  • S ciljem unapređenja trogirskog turističkog ljeta, promoviramo moto “U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH”.  Očekujemo znatnu posjećenost tim više što će biti više turista u gradu. Događaj će uveličati poznati hrvatski sportaši iz svijeta bodybuildinga, borilačkih vještina, nogometa, fitnesa itd. Sudionike kampova vodit će iskusni treneri kroz strukturirani program, kazuje predsjednik inicijativnog odbora i član trogirskog Powerlifting kluba “Bljesak” Toni Erceg.
  • Univerzalni sportsko edukativni kamp – funkcionalni fitnes će voditi instruktor i predavač Damir Laštre s kolegama iz splitskog SMART TRAINING centra. Nogometni kamp obuhvaća ogledni trening te prijateljsku utakmicu između seniora i veterana s trenerom Vinkom Šarićem i kolegama iz NK Trogir 1912. Kamp olimpijskog dizanja utega vode naši najpoznatiji dizači utega braća Amar i Eni Musić. Podsjetimo, Amar je hrvatski dizač utega koji je osvojio zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Tarragoni. U kategoriji 85 kg izbačajem je uspio podići stotinu kilograma više od vlastite težine. U Kamp borilačkih sportova uključen je boks i kick boks, a možda i hrvanje gdje bismo pozvali trenera Ivana Tabaka iz splitskog Kickboxing kluba Mornar, dodaje Erceg naglasivši kako će hranu vjerojatno osigurati NU Malari, a kontaktirani su i neki trogirski restorani. Događaj je podržao Grad Trogir, TZ Trogir, Zajednica sportskih udruga Trogira i Splitsko-dalmatinska županija, dodaje.
  • Iz bogatog programa, izdvajam subotu, 2. srpnja kada će se održati natjecanje iz funkcionalnog dijela (na varijaciju CrossFit Games), gdje sudionike očekuju bogate novčane nagrade. Događaj će pratiti DJ Matthew Bee koji će podići atmosferu svojom glazbom. Nedjelja, 3. srpnja je namijenjena za odmor i opuštanje u Campu Labadusa u Okrugu Gornjem gdje su svi sudionici i posjetitelji pozvani na druženje i zabavu, zaključio je Erceg.

Brojni mediji su najavili praćenje manifestacije, a organizatori ovim putem mole zainteresirane za donaciju ili sponzorstvo u vidu financijske potpore. Za više informacija dostupan je mail: terceg2408@gmail.com

Gostovanje Tona Ercega na Gradskom radiju Trogir – emisija “Razgovori s povodom” – voditelj Mario Markovina…

ZADNJE OBJAVE