38 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVAMIŠO NE SKRIVA UZBUĐENJE PRED KONCERT GODINE NA KOJEM GOSTUJE I JOLE

MIŠO NE SKRIVA UZBUĐENJE PRED KONCERT GODINE NA KOJEM GOSTUJE I JOLE

Najprodavaniji hrvatski glazbenik svih vremena Mate Mišo Kovač ne gubi vrijeme uoči glazbenog spektakla „Samo nas nebo rastavit može“ na Starom placu u Splitu. Osim što svakodnevno šeće i tako održava tjelesnu formu, ovih se dana intenzivno susreće i s onima koji će tu večer nastupiti s njim. Koncert, na kojem se očekuju tisuće i tisuće ljubitelja glazbene legende zakazan je za nedjelju, 5. lipnja, a jedan od onih koji će tu večer na bini pružiti podršku glazbenoj legendi je i Joško Čagalj Jole. 

Ususret spektaklu, koji će zaista biti više od koncerta, Jole je s Mišom na druženju u Strožancu u Podstrani, gdje pjevač provodi posljednje mjesece, zapjevao hit Hej, živote, što me snađe. Oba su glazbenika pokazala senzibilitet koji najavljuje koliko će i ovaj koncert biti poseban i emotivan. Mišo zaista izgleda nikad motiviranije i željnije druženja s publikom i velikog koncerta. Vidi se da mu duži boravak u Dalmaciji itekako godi, a iako je u međuvremenu prebolio i koronu, glazbenik je u odličnoj formi i više nego spreman za nastup. Druženje s popularnim Jolom nastavilo se uz još hitova, a s nestrpljenjem očekujemo i zajednički nastup na koncertu. Splitski pjevač imotskih korijena, koji je u glazbi od pete godine života, ne krije koliko voli i cijeni glazbenu legendu čija je karijera i njemu bila veliki motiv i poticaj. Za njega je nastup na Mišinom koncertu, ne krije, velika čast i privilegija, a svojim će najvećim hitovima sigurno razveseliti one koji će se tu večer na Starom placu družiti s Mišom i prijateljima.

S druge strane, Mišo je pjevač čije su pjesme oduvijek ujedinjavale cijelu regiju, na pragu osamdeset i prvog ljeta života proživljava novu mladost jer još uvijek ima mnogo onih kojima je čuti ga uživo čast i privilegija pa nema sumnje da će lipanjski spektakl i nesumnjivo, koncert godine, bez problema napuniti tridesetak tisuća ljudi koliko prima nekadašnji Hajdukov stadion. Iako je imao i koronu glazbenik je u odlično formi i više nego spreman za nastup.

Dalmacija u mom oku, Ako me ostaviš, Noćas ćemo zemlji ko materi reći, Poljubi zemlju, Ostala si uvijek ista ili pak Ja ne mogu drugo nego da je ljubim koju je otpjevao sa Sašom Antićem iz TBF-a samo su neki od hitova koje ćemo zajedno s legendom pjevati za nešto više od mjesec dana. Zbog velikog interesa preporuča se kupnja ulaznica na vrijeme.

„Jako se veselim koncertu na Starom placu na kojem sam prije stalno dolazio na utakmice Hajduka. Mislim da ćemo biti super zahvaljujući meni i vama. Pozdravlja vas Mišo Kovač!“ – izjavio je legendarni Mišo.

Biti će to njegov prvi veliki nastup nakon onog u punoj Areni Zagreb 2019. godine, ali i prvi koncert u Splitu još od 2018. godine. Sprema se, jasno je već sada, jedan od najvećih koncerata ove godine, pravi spektakl u produkcijskom i glazbenom smislu, na mjestu od kojeg, jedinstveni su Splićani, nema bolje i ljepše kulise za strastvenog Hajdukovca poput Miše.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu: www.entrio.hr

ZADNJE OBJAVE