16 C
Trogir
Petak, 9 veljače, 2024
NaslovnicaVIJESTITROGIRSTIŽE OLYMPIACOS - DVORANA OPET PUNA !

STIŽE OLYMPIACOS – DVORANA OPET PUNA !

Još jednom će ove subote (25.11.) tribine Sportske dvorane Vinko Kandija u Trogiru biti ispunjene do posljednjeg mjesta. Napravili su to navijači rukometaša Trogira već u više navrata zadnje dvije sezone, dvaput protiv Zagreba, zatim protiv Nexea, Gorice u Kupu Hrvatske, i dvaput protiv ekipe H 71 U EHF Kupu. Sada našim rukometašima na megdan u 3.kolu EHF Kupa u goste stiže grčki Olympiakos, momčad puna stranih internacionalaca i grčkih reprezentativaca.

  • Utakmica protiv Olympiacosa nam je nagrada za sve što smo do sada pokazali u hrvatskom prvenstvu i Kupu, te EHF Kupu. Protivnik je jak, bez poraza u grčkom prvenstvu i imaju velike ambicije u Europi. Mi s druge strane igramo oslabljeni bez Trivkovića, ali siguran sam da će ostali igrači dati sve od sebe jer ovakve utakmice se igraju s 200 posto. Uz podršku naših navijača očekujem odličnu utakmicu. Moramo Grcima pokazati zube!, rekao nam je predsjednik Trogira Goran Piteša.

Sutrašnji susret je na rasporedu u 18 sati, a iz kluba pozivaju navijače da ranije zauzmu mjesta u dvorani zbog mogućih gužvi na ulazu. Oni koji još nisu uspjeli nabaviti ulaznice, manji broj preostalih bit će moguće kupiti na ulazu u dvoranu od 16:30 sati.

Foto: Joško Herceg

ZADNJE OBJAVE