12 C
Trogir
Petak, 9 veljače, 2024
NaslovnicaVIJESTITROGIRRADOVI NA REKONSTRUKCIJI ŽUPANIJSKE CESTE ŽC 6133 – UVODI SE JEDNOSMJERNA REGULACIJA...

RADOVI NA REKONSTRUKCIJI ŽUPANIJSKE CESTE ŽC 6133 – UVODI SE JEDNOSMJERNA REGULACIJA PROMETA – VELIKI GRADSKI PARKING T1 BIT ĆE BESPLATAN ZA SVE KORISNIKE

Zbog radova na rekonstrukciji županijske ceste ŽC 6133 (Ulica kardinala Alojzija Stepinca), od ponedjeljka 27. studenog, od 14 sati, uvodi se jednosmjerna regulacija prometa za sva vozila. Dionica odvijanja jednosmjernog prometa obuhvatit će dio od ulaza u gradski parking T1 do raskrižja za luku Soline, a promet na toj dionici odvijat će se isključivo u smjeru od Trogira prema Segetu.

  • Obilazni pravac je županijskom cestom ŽC 6133 (Ulica Put Vlaške), obilaznica D8 i spojna cesta D126 za novi trogirski most. Na sva gravitirajuća raskrižja bit će postavljena prometna regulacija, a u dogovoru s Gradom Trogirom veliki gradski parking T1 bit će besplatan za sve korisnike za čitavo vrijeme trajanja regulacije. Uvođenje jednosmjerne regulacije prometa potrebno je zbog završetka radova na rekonstrukciji Ulice kardinala Alojzija Stepinca. Završetkom ovog europskog projekta Trogir će dobiti kompletno obnovljenu prometnicu s obostranim pločnikom, javnom rasvjetom, zelenim pojasom, oborinskom odvodnjom i rekonstruiranim elektroinstalacijama i telekomunikacijskim vodovima, poručili su iz Županijske uprave za ceste Split.

Foto: ŽUC Split

ZADNJE OBJAVE