17.2 C
Trogir
Ponedjeljak, 25 listopada, 2021
NaslovnicaOstaloZABAVASlaven Jurić za svoj rođendan poklanja "Ljubav"

Slaven Jurić za svoj rođendan poklanja “Ljubav”

Nakon singla “Ti i ja”, koji je jako lijepo zaplovio radijskim eterom, Slaven je na svoj rođendan odlučio publici pokloniti Ljubav’’. Ovom mladom Trogiraninu, inače rođenom u Konjicu u Hercegovini, ovo je još jedna autorska stvar i već treća uspješna suradnja sa Srđanom Sekulovićem Skansijem kao producentom i aranžerom. Pitka, zarazna pop stvar koja će 2020.-toj donijeti barem ono malo ljubavi i pozitive, pa ćemo stres, koronu, barem na tri minute ostaviti po strani.

Iako svima stresna, Slavenu je 2020. donijela puno toga lijepoga. Zaruke, skorašnje vjenčanje i onu najljepšu vijest da će postati otac po prvi puta.

-Da, meni će 2020. ostati u pamćenju kao vrh godina, što u privatnom što u poslovnom životu. A 2021. jedva čekam – rekao je Slaven.

“Ljubav” je napisao za svoju buduću suprugu onako u “cugu” kao svojevrsni poklon za njihovo skorašnje vjenčanje. Za “Ljubav” je snimljen i prvi video spot od planirana tri. Ideju, režiju potpisuje Slaven, dok je ove tehničke stvari: snimanje, montiranje i obradu zadužen Tomislav Dugandžić.

-Ekipa hvala vam puno na brdo čestitki – srce ste. Umjesto da vam svima ponaosob odgovorim, poklanjam vam #ljubav. Moja nova pjesma napisana je za moju “novu” mislim reći buduću suprugu. Ovo je prva pjesma u kojoj se nisam morao prisjećati prošlosti niti zamišljati budućnost da bi napisao tekst. Hvala svima vama koji ćete odvojiti tri minute i poslušati je. Živili! – napisao je Slaven na svom Facebook profilu.

Foto: Joško Herceg

ZADNJE OBJAVE