13.9 C
Trogir
Nedjelja, 25 listopada, 2020
Naslovnica VIJESTI POLITIKA SDP-HNS-HSU-HL osvojili šest od osam mjesnih odbora u Trogiru

SDP-HNS-HSU-HL osvojili šest od osam mjesnih odbora u Trogiru

Koalicija SDP-HNS-HSU-Hrvatski laburisti – stranka rada osvojila je šest od osam trogirskih mjesnih odbora na izborima održanima u nedjelju.

Koaliciji koja je na vlasti i u Gradu pripali su mjesni odbori: Travarica, Čiovo, Grad, Arbanija, Drvenik Veliki i Drvenik Mali, a ukupno su im građani dali 1329 glasova, odnosno 56 posto.

Mjesni odbori Plano i Mastrinka/Žedno pripali su HDZ-u koji je ukupno dobio 859 glasova. Nezavisna lista Gorana Piteše dobila je 205 glasova odnosno dva vijećnika u MO Travarica, a Kandidacijska lista grupe građana Ante Klarića dobila je 31 glas odnosno jednog vijećnika u MO Arbanija. 

Ante Bilić: „Građani su prepoznali naš trud i rad“

Neslužbeno, koalicija SDP-HNS-HSU-HL imat će 28, HDZ 19, a nezavisne liste 3 vijećnika. Ukupno su na ovim izborima bila 2392 važeća listića.

– Građani su prepoznali trud i rad ljudi naših lista u protekle četiri godine i opet su nam ukazali povjerenje. Hvala im na tome. Grad nastavlja s dobrom suradnjom i komunikacijom s mjesnim odborima kao i do sada. Predložili su niz stvarno kvalitetnih projekata koje ćemo im pomoći realizirati – istaknuo je trogirski gradonačelnik i predsjednik gradskog ogranka SDP-a Ante Bilić.

 

ZADNJE OBJAVE

Čestitamo 25. listopada – Dan darivatelja krvi

25. listopada 1953. godine u Željezari Sisak održana je prva akcija dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa

Započinju tribine „I tebe se pita!“: Trogirani, dođite i birajte male komunalne investicije u vašem mjesnom odboru!

Tribine se održavaju sljedeći tjedan, od ponedjeljka do subote, po svim mjesnim odborima, a u istim terminima bit će i online...

AUDIO: Deseto izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate!  Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati Vaša pitanja...

Minute o’ Kvadrilje: To se pamti, ta radost druženja i življenja

U već tradicionalnoj radijskoj emisiji petkom „Minute o' Kvadrilje“ gostovao je Ante Grga, član sekcije svirača koji je ujedno i član uprave društva.

I TEBE SE PITA: Idući tjedan javne tribine; moguće je glasati na njima ili elektronski

Sljedeći tjedan održat će se svih osam javnih tribina na kojima građani imaju priliku glasati za prijedloge malih komunalnih investicija koje su...