23 C
Trogir
NaslovnicaKULTURALions klub Trogir: održan koncert dalmatinskih klapa u sklopu humanitarne akcije „Omogući...

Lions klub Trogir: održan koncert dalmatinskih klapa u sklopu humanitarne akcije „Omogući im“

Lions klub Trogir u suradnji s Osnovnom školom „Petar Berislavić“ organizira humanitarnu akciju pod nazivom „Omogući im“ povodom obilježavanja 110 godina škole. U sklopu  akcije  3. svibnja je održan koncert dalmatinskih klapa u prostoru DVD-a Trogir.  

Kupnjom ulaznice za koncert klapa u iznosu od 30 kuna brojni dragi ljudi su sudjelovali u humanitarnoj akciji te je prikupljeno 3.030,00 kuna čime će se pridonijeti boljim uvjetima rada učenika posebne skupine.

Podsjećamo, sva novčana sredstva prikupljena na žiro računu Zagrebačke banke IBAN: HR6023600001502522500 bit će namijenjena za uređenje  i opremanje učionice za učenike posebne skupine koji pohađaju Osnovnu školu „Petar Berislavić“.

Organizatori zahvaljuju svim klapama koje su svojim nastupom omogućili da se ljubav osjeti u zraku i probudi  humanost u svima. 

Nastupile su klape: Mindula iz Okruga Gornjeg, Stivanja iz Trogira, Okruk iz Okruga, Tamarin iz Vranjica, Sebenico iz Šibenika, Žrnovnica iz Žrnovnice, Spalatos iz Splita, Kolura iz Splita, Drniš iz Drniša i zboru Petar Berislavić iz Trogira.

Program humanitarne akcije “Omogući im”:

– Koncert dalmatinskih klapa, 3. svibnja

– Buvljak, (prodaja igračaka, knjiga, odjeće…) 18. svibnja 2019. ispred školske zgrade na rivi

 – Predavanje, Priroda uspjeha: Zakoni Fizike kao Modeli uspješnog življenja, prof.dr.sc.Zdeslav Hrepić, profesor fizike na američkom Sveučilištu Columbus u američkoj saveznoj državi Georgija 24. svibnja 2019. u 19.00 sati,  u Gradskoj vijećnici Trogir (cijena karte 30,00 kuna)

 – Humanitarna večera, 30.svibnja 2019. u 20.00 sati, u restoranu Pašike,Splitska 4,  Trogir (cijena karte 200,00 kuna)

Škola se zahvaljuje: Lions klubu Trogir, Gradu Trogir, DVD Trogir, frizerskom salonu Maravić i svim ljudima velikog srca koji su izdvojili svoje vrijeme i pridružili se svima nama na koncertu. Hvala i svima koji su svojom novčanom donacijom omogućili da se prva humanitarna akcija uspješno realizira.

Organizatori očekuju još bolji odaziv građana u humanitarnim akcijama koje slijede. 

Kupnju karte možete izvršiti slanjem poruke na 091 535 9853 – tajnica Lions kluba Trogir , na recepciji hotela Pašike te  u frizerskom salonu Maravić u Trogiru.

Izvor: Lions klub Trogir 

{gallery}elakovacic{/gallery}

ZADNJE OBJAVE