37 C
Trogir
NaslovnicaSPORTRusulice revijalnom priredbom i natjecanjem obilježile završetak prvog dijela godine

Rusulice revijalnom priredbom i natjecanjem obilježile završetak prvog dijela godine

Revijalna priredba i natjecanje Rusulica održano je u subotu, u sportskoj dvorani Vinko Kandija. Manifestaciju je otvorila Tonina Jurković, atraktivnom vježbom s trakom, čime se oprostila od aktivnog bavljenja ritmičkom gimnastikom kao natjecateljica.

Prigodnim riječima nazočnima su se obratili zamjenik gradonačelnika Viktor Novak te profesor Ante Miše, predsjednik Općinskog vijeća Općine Okrug.  

Uz brojne uzvanike, događaju je nazočio i Marin Pavković, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Trogira. 

Bilo je tu svekolikog šarenila, natjecateljica i rekreativnih grupa , malih i velikih, no važno je da je svaki nastup bio popraćen gromoglasnim pljeskom koji je dopirao sa tribina.

I tako su Rusulice na svečan način završile prvi dio godine zajedno sa svojim prijateljskim klubom Floramye iz Splita.

Priredba je završila podjelom Diploma i medalja natjecateljicama.

Na kraju je prof.dr.sc. Ljerka Srhoj, uz čestitke i lijepe želje, Tonini Jurković uručila poklon zahvalivši joj za sve lijepe trenutke provedene u klubu , za sve medalje i promociju ovog lijepog sporta u Trogiru , županiji Splitsko -dalmatinskoj, za uspješne nastupe na Državnim prvenstvima i Međunarodnim turnirima.  Tonina je sada uspješna studentica,  u klubu će biti angažirana kao sudac, a povremeno i kao trener mladih dobnih skupina, kazala je Srhoj.

Foto: KRŠG Rusulice 

{gallery}rusulice05{/gallery}

ZADNJE OBJAVE