24 C
Trogir
Subota, 13 kolovoza, 2022
NaslovnicaOstaloZABAVAHIT KOMEDIJA “KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT”, DOLAZI I...

HIT KOMEDIJA “KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT”, DOLAZI I U TROGIR POVODOM LJETNE TURENJE 2021.!

28.06. OPATIJA, LJETNA POZORNICA

29.06. PULA, KAŠTEL

27.07. DUBROVNIK, KINO SLAVICA

28.07. MAKARSKA, LJETNO KINO

29.07. TROGIR KULA KAMERLENGO

HIT KOMEDIJA “Kakva ti je žena, Takav ti je život” će Vas natjerati da razmislite dobro o sebi i o svijetu koji Vas okružuje. Maca kroz predstavu publici otkriva kako zapravo treba izgledati dobar i uspješan brak.

Volimo li da nas vole ili volimo voljeti? Je li uvijek na početku veze prvo strast, pa onda krah? Koliko brak mijenja ljude i samu vezu? U braku ili u mraku?

Peta autorska predstava Dragana Marinkovića Mace, u samo 20 mjeseci postojanja oborila je sve rekorde gledanosti. Na turnejama po Hrvatskoj, Bosni I Hercegovini, Srbiji ali I Europi, predstava je oduševila više od 60.000 gledatelja.

ZATO NE PROPUSTITE OVU FENOMENALNU PREDSTAVU 29.07. U TROGIRU U KULI KAMERLENGO SA POČETKOM U 21:00H!

Ova predstava ozbiljno utječe na psihofizičko stanje cijelog organizma. Izaziva bolove u trbuhu -od smijeha. Izaziva i veliku količinu suza-od smijeha.

Odgovore na vječna pitanja o odnosu između muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Kakva ti je žena-takav ti je život predstava je koja će Vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Gledanje predstave je džabe. Samo se karta plaća.

SLUŽBENO PRIOPĆENJE O „COVID POTVRDAMA“ ZA PREDSTAVU „KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT“ 29.07. TROGIR – kula Kamerelengo

Poštovana publiko,

Ovim putem vas obavještavamo da za prisustvovanje na predstavi u Trogiru, uz kupljenu ulaznicu, treba priložiti COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku. Na ulazu će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje). U dogovoru sa stožerom, Music Time se organizirao i osigurao sve potrebne uvijete kako bi se koncert mogao održati.

Ulazak na predstavu „KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT“ u TROGIRU, biti će moguć SAMO I ISKLJUČIVO uz predočenje COVID POTVRDE ili uz ANTIGENSKO TESTIRANJE (koje će se obavljati besplatno na ulazu).

TAKOĐER, OD OVOG TRENUTKA PUŠTAMO KOMPLETNE KAPACITET GLEDALIŠTA U PRODAJU, OSOBE KOJE NISU USPIJELE KUPITI SVOJE ULAZNICE U SMANJENOM KAPACITET, SADA IMAJU PRILIKU.

Ovim putem vam se ispričavamo radi eventualnih neugodnosti prouzrokovanih novonastalom situacijom i odlukom Stožera. Molimo vas za razumijevanje i strpljenje te se nadamo da se vidimo na predstavi „Kakva ti je žena, takav ti je život“ 29.7. u kuli Kamerlengo u Trogiru!

Svi kupci koji nisu zadovoljni ovom odlukom, mogu izvršiti povrat svojih ulaznica na prodajnom mjestu na kojem su ih i kupili, naglašavaju iz Music Time teama!

ULAZNICE POTRAŽITE U SUSTAVU EVENTIM!

ZADNJE OBJAVE