10 C
Trogir
Petak, 2 prosinca, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRPREMIJER LIGA: U devetom kolu Trogirani će snage odmjeriti s ekipom KTC-a

PREMIJER LIGA: U devetom kolu Trogirani će snage odmjeriti s ekipom KTC-a

Trogirski rukometaši u nedjelju dočekuju ekipu KTC-a u okviru 9. Kola Premijer lige. Utakmica se igra u SD Vinko Kandija s početkom u 18 sati.

„KTC je najiskusnija ekipa lige, većina igrača je preko 30 godina i to su sve igrači koji su igrali dugo godina u Premijer ligi iako je ekipa Križevaca tek lani ušla u Premijer ligu. Ne smijemo dozvoliti da njihovo iskustvo  prevlada odnosno da umrtve utakmicu, da je dovedu na mali broj golova i da nas dugo drže u obrani. Stoga da moramo biti agresivni u obrani, pokretni i nastojati zabit što više golova u tranziciji“ , izjavio je trener Trogira Boris Popović.

„Ovu nedjelju na svom terenu dočekujemo ekipu KTC-a . Za njih možemo reći kako su starija i iskusnija ekipa i neće biti lako. Ne bih nikoga posebno izdvajao, ali napominjem da igraju timski i da ćemo morati dobro reagirati na njihove odluke u napadu. Nadam se da ćemo pružiti svoj maksimum, da će svatko od igrača dat sve od sebe i da ćemo pobijediti“, kazao je Goti Maričić, igrač Trogira i pozvao sve ljubitelje rukometa da ih ove nedjelje dođu podržati u što većem broju.

ZADNJE OBJAVE