19 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRPOZIVNI OGLAS ZA DODJELU JAVNIH PRIZNANJA GRADA TROGIRA

POZIVNI OGLAS ZA DODJELU JAVNIH PRIZNANJA GRADA TROGIRA

Komisija za dodjelu javnih priznanja Grada Trogira objavljuje POZIVNI OGLAS ZA DODJELU JAVNIH PRIZNANJA GRADA TROGIRA U 2022.

Pozivaju se građani i pravne osobe na podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja.

Javna priznanja GRADA TROGIRA jesu:

1. priznanje počasnog građanina

2. nagrada Grada Trogira za životno djelo

3. osobna nagrada

4. skupna nagrada

5. Plaketa Grada Trogira – Grb Grada Trogira

6. Medalja Grada Trogira

Godišnje se može dodijeliti najviše jedna nagrada za životno djelo, tri osobne i dvije skupne nagrade. U kalendarskoj godini jedna osoba može biti ili kandidat za nagradu ili podnositelj prijedloga. Nitko ne može biti podnositelj prijedloga za samog sebe bilo da se radi o fizičkoj osobi ili o ovlaštenom predstavniku pravne osobe za istu pravnu osobu te vlastite članove odnosno zaposlenike. Isto priznanje može se dodijeliti istoj fizičkoj i pravnoj osobi samo jedanput.

Krajnji rok za dostavu prijedloga je zaključno s datumom 07. listopada 2022. (petak) do 15:00 sati, bez obzira na način dostave. Prijedlozi se dostavljaju poštom na adresu: GRAD TROGIR, Komisija za dodjelu javnih priznanja Trg Ivana Pavla II br. 1, 21220 TROGIR sa naznakom “ZA JAVNA PRIZNANJA GRADA TROGRA U 2022.” ili neposredno na pisarnicu Put mulina 2a, Trogir. Za sve obavijesti zainteresirani se mogu javiti u GRAD TROGIR, Upravni odjel za lokalnu samoupravu i imovinu grada tel.: 021/800-423.

Detalje potražite na LINKU

ZADNJE OBJAVE