24 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRUspješan teniski turnir u organizaciji TK Trogir Medena

Uspješan teniski turnir u organizaciji TK Trogir Medena

Teniski klub Trogir Medena organizirao je na teniskim terenima u Medenoj turnir za djevojčice i dječake do 10 godina – regija Jug. Turnir se igrao u subotu i nedjelju, a sudjelovalo je 39 natjecatelja i natjecateljica.

  • “Iznimno sam zadovoljan odazivom dječaka i djevojčica. Pobjednike je na kraju presudila kvaliteta i spretnost u određenim momentima. Što se tiče organizacije, u tom dijelu priče dobili smo samo pozitivne komentare. Ove godine smo se prijavili preko Hrvatskog teniskog saveza i dobili organizaciju turnira za djevojčice i dječake do 10 godina, a za iduću godinu se nadam ponoviti istu organizaciju i eventualno se prijaviti za turnir do 12 godina. Naš klub djeluje nešto više od godinu dana, treninzi se odvijaju na teniskim terenima u sklopu Hotela Medena i iskoristit ću priliku da ovim putem pozovem sve dječake i djevojčice koji su voljni baviti se tenisom da nam se slobodno pridruže”, kazao je predsjednik kluba Marin Pavković. Inače, zainteresirani se mogu javiti na brojeve mobitela 091 275 7566 i 091 5238154.
    Natjecalo se u zlatnoj, srebrnoj, brončanoj i zelenoj skupini.

Finalisti u muškoj kategoriji zlatne skupine bili su Gabrijel Miše i Lovre Karamatić, a prvo mjesto osvojio je Gabrijel.
U istoj skupini u finalu su se za zlato borile Ema Kandić i Filipa Škarić, a pobjedu je odnijela Ema. U srebrenoj skupini pobjednici su Duje Bodrožić i Lucija Vajić, u brončanoj Lovre Gašperov i Lea Munivrana, a u zelenoj su pobjedu odnijeli Damir Zukić i Lara Meri Zorčić. U toj skupini natjecalo se i dvoje trogirskih natjecatelja, Duje Grga i Lea Gruić te su oboje osvojili 3. mjesto.

Tekst i Foto: IRM

Duje Grga i Lea Gruić – Foto: privatni album

ZADNJE OBJAVE