13.9 C
Trogir
Nedjelja, 25 listopada, 2020
Naslovnica VIJESTI TROGIR Održana 7. redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Održana 7. redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi

U organizaciji Savjeta DDK Trogir, Gradskog društva Crvenog križa Trogir i Transfuzije KBC Split, u prostorijama DDK Trogir na Batariji, 25. srpnja je održana 7. redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

Akciju su sponzorirali restorani Monika i Marijana, a odazvalo se 29 darivatelja te je prikupljeno 28 od planiranih 50 doza krvi.

Od rekordera darivanju su se odazvali: Joško Ercegović  105 X,  Tonći Bilić  93 X , Klaudio Ševo  91 X, Ivan Kandija 86 X, Andrija Gabre  77 X, Blaž Bilić  67 X , Vesna Živković  39 X , Gordana Blažević 28 X.

Tijekom akcije organizirana je prigodna lutrija u kojoj su sudjelovali svi darivatelji, a glavnu nagradu – sir, dobio je Mario Katalinić.

Zahvalni obrok za darivatelje bio je u Pizzerije Mirkec.

Do danas je prikupljeno 376 od planiranih 480 doza krvi.

Foto: DDK Trogir

 

ZADNJE OBJAVE

Čestitamo 25. listopada – Dan darivatelja krvi

25. listopada 1953. godine u Željezari Sisak održana je prva akcija dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa

Započinju tribine „I tebe se pita!“: Trogirani, dođite i birajte male komunalne investicije u vašem mjesnom odboru!

Tribine se održavaju sljedeći tjedan, od ponedjeljka do subote, po svim mjesnim odborima, a u istim terminima bit će i online...

AUDIO: Deseto izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate!  Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati Vaša pitanja...

Minute o’ Kvadrilje: To se pamti, ta radost druženja i življenja

U već tradicionalnoj radijskoj emisiji petkom „Minute o' Kvadrilje“ gostovao je Ante Grga, član sekcije svirača koji je ujedno i član uprave društva.

I TEBE SE PITA: Idući tjedan javne tribine; moguće je glasati na njima ili elektronski

Sljedeći tjedan održat će se svih osam javnih tribina na kojima građani imaju priliku glasati za prijedloge malih komunalnih investicija koje su...