19 C
Trogir
Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRKoncert “Klape pivaju, a pisma liči” i ove godine okupio brojne ljubitelje...

Koncert “Klape pivaju, a pisma liči” i ove godine okupio brojne ljubitelje klapske pjesme

Klape Pokornik, Mirakul -Vrpolje, Stivanja, Mindula, Trogirski kanti i Vokalisti Salone te gosti Alen Nižetić i Frane Vugdelija  nastupili su u utorak, 23. srpnja na tradicionalnom koncertu “Klape pivaju, a pisma liči” kojeg je u Kuli Kamerlengo tradicionalno organizirala Udruga TOMS. 

Na kraju koncerta predsjednik udruge Ivica Bašić dodijelio je priznanja svim sudionicima zahvalivši publici koja je kupnjom ulaznice pomogla kupnji lasera i ultrazvuka za centar „Dječji osmijeh“. 

Zahvalio je MFS-u Doboj Istok, skupini iz Bosne i Hercegovine koja boravi u Trogiru, a  odlučila je financijski podržati projekt socijalnog restorana Udruge TOMS  koji će omogućiti zapošljavanje minimalno tri osobe s invaliditetom, a u isto vrijeme udruzi osigurati samoodrživost. Zahvalu je uputio i skupini Emmaus Fredriksdal iz Švedske koja također boravi ovih dana u Trogiru.  Sudjelujući  na humanitarnom koncertu “Klape pivaju, a pisma liči” udruzi TOMS su  donirali  kombi vozilo prilagođeno za prijevoz osoba s invaliditetom. 

 

ZADNJE OBJAVE