15 C
Trogir
Četvrtak, 21 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTITROGIROd 13 novozaraženih u županiji jedna osoba je iz Trogira

Od 13 novozaraženih u županiji jedna osoba je iz Trogira

Na području Splitsko-dalmatinske županije ukupno je do sada izliječeno 40 osoba koje su bile pozitivne na koronavirus

Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko dalmatinske županije na području Splitsko dalmatinske županije od ukupno obavljenih 89 testiranja još je 13 osoba zaraženo koronavirusom i to iz Splita 4, Kaštela 1, Makarske 2 ( od toga 1 iz doma za starije i nemoćne osobe u Makarskoj ), Solina 3, Trogira 1, Vrgorca 1 i Vrlike 1. Među novozaraženima 9 osoba je iz samoizolacije.

Prema jutošnjim podacima Stožera Splitsko-dalmatinske županije, trenutno od 238 obrađenih uzoraka korisnika doma za starije i nemoćne osobe u Vukovarskoj ulici u Splitu pozitivan nalaz imaju 62 korisnika doma. Uvidom u zdravstveno stanje svi korisnici doma za starije i nemoćne osobe Split smještajne jedinice u Vukovarskoj ulici, a koji se nalaze u domu su afebrilni i nema pogoršanja stanja njihovih kroničnih bolesti. 97 osoba je hospitalizirano. 106 zdravstvenih djelatnika nalazi se u samoizolaciji. 9 osoba nalazi se na respiratoru u KBC – u Split i to 6 iz Splitsko dalmatinske županije, 2 osobe iz Šibensko kninske županije i 1 osoba iz Dubrovačko neretvanske županije.
13 osoba nalazi se u karanteni hotela Zagreb na Duilovu.

Na području Splitsko dalmatinske županije na dan 16.04.2020. ukupno je 385 osoba zaraženo koronavirusom.

Stanje u Trogiru

“Prema najnovijim informacijama, u Trogiru imamo 8 COVID-19 pozitivnih osoba što je jedna više u odnosu na prethodni dan. Novozaražena osoba prethodno je bila u samoizolaciji. Prema podacima Stožera civilne zaštite, ukupno na području Splitsko-dalmatinske županije u ovom trenutku ima 385 osoba zaraženih koronavirusom”, napisao je na službenoj Viber zajednici Grada Trogira zamjenik gradonačelnika te načelnik Stožera civilne zaštite Grada Trogira Viktor Novak.

ZADNJE OBJAVE