19.9 C
Trogir
Petak, 25 rujna, 2020
Naslovnica Ostalo ZABAVA Novi ljetni plesni hit „Remember" u izvedbi elektro dvojca Vanillaz

Novi ljetni plesni hit „Remember” u izvedbi elektro dvojca Vanillaz

Menart vam predstavlja novo ime u katalogu i to svjetski, a naše, Vanillaz, talentirani hrvatsko-slovenski dvojac: Miha Pajk i Marko Bucić i njihov ljetni hit „Remember” koji od danas možete slušati i na digitalnim servisima!

„Remember“ slušajte i na Deezeru!

Elektro dvojac „Vanillaz”, objavio je danas novi singl, pravu ljetnu himnu pod nazivom „Remember” (Casual Jam Records/Menart )!

Stihovi pjesme otkrivaju nevjerojatan osjećaj učenja iz vlastitih pogrešaka, osobnog rasta i mudrosti. Sve to prate violine koje je snimio Renato Marquez iz Klingande. Na ovoj pjesmi im se vratio Haight Ashbury kojeg su ugostili na lanjskom ljetnom hitu „Sunshine”.

„Čim sam čuo violine, znao sam da je ova pjesma nešto posebno. Ovaj singl je poprilicno osoban jer nas podsjeca na sve divne trenutke koje smo prolazili tokom nase karijere.  Renato je napravio uistinu sjajan posao, u potpunosti je transformirao i zadivljujuće oživio pjesmu”, kaže Marko.

Ako još niste čuli za Vanillaz, oni nikako nisu novo ime na elektronskoj sceni. Miha Pajk i Marko Bucić, dogogodišnji su prijatelji koji već godinama djeluju na elektronskoj međunarodnoj sceni. Nakon što su nastupili na festivalima diljem svijeta (Ultra  Europe,  Miami  Music  Week,  Kings  Day  Netherlands,  ADE,  MTV  Europe,  WMC  Miami,  Umaginaton,  ATP.), potpisali su za GPM management u LA-u i dance label Thrive/Sony. Prvi singl za tu izdavačku kuću emitiran je na stotinjak radio postaja, a ušao je i u nekoliko top 30 na pop ljestvicama.

Unatoč nastupima na brojnim Festivalima, Vanillaz jedva čeka ovogodišnji nastup na Ultra Europe u Splitu jer će to biti prvi put da domaći glazbenici nastupaju na glavnoj pozornici te naravno nastup na Ultri Korea u Seulu!

Publici su se nedavno, prije pjesme „Remember”, predstavili obradom Dire Straitsa „Sultans Of Swing (feat. MZKA)”, a do kraja godine planiraju objaviti još nekoliko singlova i marljivo raditi na svjetskoj karijeri. Dodatna motivacija im je i to što su njihove radove podržali i poznati glazbenici kao što su Tiesto,  Martin  Garrix, Klingande i David  Guetta.

 

ZADNJE OBJAVE

U Trogiru održana radionica o pravnoj pomoći starijim osobama

U sklopu projekta „Pravna pomoć starijim osobama: Život poslije smrti“, koji je u svibnju SUH-u odobren od strane Ministarstva pravosuđa, pravni savjetnici...

Sklopljen ugovor između Grada i Županije o sufinanciranju pristupne ceste i parkirališta na Brigima

U utorak je gradonačelnik Ante Bilić sa županom Splitsko-dalmatinske županije Blaženkom Bobanom sklopio ugovor o sufinanciranju pristupne ceste i parkirališta na Brigima,...

Besplatan vrtić za djecu s područja Općine Okrug

Općina Okrug je od 01. rujna 2020. godine preuzela obvezu plaćanja troškova sudjelovanja roditelja – korisnika djece, s područja Općine Okrug u...

Prodaja grožđa na parkingu Brigi – Lokvice

Sezona je berbe grožđa, a ujedno i prodaje koja će na parkingu Brigi-Lokvice trajati do 10. listopada Puno je...

Prosvjed u Brodotrogiru: oko 120 radnika dva mjeseca bez plaće

Već dvije godine Brodotrogir ima velikih problema s likvidnošću i isplatom plaća. Oko 120 radnika Hrvatske brodogradnje Trogir, jedne od niza tvrtki...