23 C
Trogir
NaslovnicaSPORTNovi bodovi za kadetkinje ŽRK Trogir 58

Novi bodovi za kadetkinje ŽRK Trogir 58

Trogirke su imale vrlo naporan vikend u kojemu je sav tetet pao na leđa kadetkinja. U subotu su u Dugom Ratu igrale s Orkanom 6. kolo 2. HRL te osvojile nova dva boda tijesnom pobjedom 19:18 (9:10).

U “teškoj” utakmici tek pred kraj smo stigli do prednosti 19:16 nakon čega su domaće postigle dva zgoditka za konačnih 19:18. Odličnom obranom trogirske rukometašice su došle do puno kontri, ali i dosta promašaja što je utakmicu i odvelo u neizvjesnost. Na kraju više nego zaslužena pobjeda koja ekipu Trogira i dalje drži na četvrtom mjestu ljestvice.

Ista ekipa je dan poslije, u nedjelju u Splitu igrala prvi kvalifikacijski turnir za kadetsko PH sa Metkovićem i Dalmatinkom. Iako umorne, cure su dale maksimum.

Kvalifikacije za PH, kadetkinje, 1. turnir

Trogir – Metković 23:16

Trogir – Dalmatinka 21:26

-U prvoj utakmici dugo smo lomili otpor Metkovki te na kraju zasluženo pobijedili. Šteta je sto su se tri cure ozlijedile u fer utakmici. U drugoj utakmici Dalmatinka je zasluženo pobijedila, a naš nekompletan sastav nije uspio pružiti dovoljan otpor. Sa dosta grešaka su cure pomogle Pločankama da dođu do pobjede.

Vrlo skoro nas čeka novi ogled u nadam se kompletnom sastavu, a to će se dogoditi vjerojatno sljedeći četvrtak 30.11. kada će Dalmatinka gostovati u Trogiru u sedmom kolu 2. HRL pa je to i prilika svima da dođu vidjeti ogled naših cura protiv trenutno neporažene ekipe druge lige i da podrže naše cure u tom ogledu, poručio je predsjednik kluba Joško Radić. 

 

 

ZADNJE OBJAVE