9 C
Trogir
Srijeda, 30 studenoga, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRNisam čovjek okrenut prošlosti, nego sadašnjosti i budućnosti

Nisam čovjek okrenut prošlosti, nego sadašnjosti i budućnosti

Uoči izbora nositelj liste RESTART koalicije u IX. izbornoj jedinici Franko Vidović posjetio je danas Trogir. Optimizam u vezi uspjeha na izborima temelje na činjenici kako nude kompetentne ljude s rezultatima u dosadašnjem parlamentarnom radu, ali i one koji nakon dugog niza godina u politici nemaju iza sebe afera.

-Obišli smo više puta s cijelom listom skoro sva mjesta IX. izborne jedinice. Očekujemo kao i građani novi početak Hrvatske bez nepravde, korupcije i uhljeba. Kandidati na listi su osobe koje ne stavljaju privatni interes ispred javnog, stoga mogu raditi za dobrobit građana. Prisjetimo se samo korupcijskih afera Vjetroelektrane, Doma za starije u Splitu, funkcioniranja žetončić koalicije u Saboru. Nakon pogoršanja pandemije izašlo je na vidjelo da ne vrijede ista pravila za svih. Izbor je ili još 4 godine nepravde ili izaći na izbore i napraviti što treba, kazao je Vidović.

-Nositelj sam Spomenice Domovinskog rata i medalje Oluja na što sam ponosan, ali ne mašem s tim okolo. Bila mi je čast sudjelovati u obrani Hrvatske i nadam se da naša djeca neće nikada doživjeti ratne strahote. Nisam čovjek okrenut prošlosti, nego sadašnjosti i budućnosti.

-Nije bitno moje mišljenje o sučeljavanju Bernardić – Plenković, važnije je što kažu građani. Osim što je u tri od četiri ankete Restart koalicija vodeća, također je na četiri od šest portala Bernardić pobijedio u sučeljavanju. Taj velik uzorak građana pokazuje kako su stvari jasne, zaključuje Franko Vidović.

Piše: AL

Foto: TG Portal

ZADNJE OBJAVE