20 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRNajbolji trogirski policajac za 2019. godinu je Zdravko Alajbeg

Najbolji trogirski policajac za 2019. godinu je Zdravko Alajbeg

Povodom Dana policije i blagdana sv. Mihovila gradonačelnik Ante Bilić tradicionalno je uručio zahvalnicu najpolicajcu, a ove godine to je Zdravko Alajbeg, službenik PP Trogir koji ima 29 godina staža u službi sigurnosti i povjerenja. 

S njim i načelnikom PP Trogir Markom Doljaninom gradonačelnik Ante Bilić i zamjenici Viktor Novak i Ruža Kovačević Bilić obavili su ugodan razgovor te im poželjeli da nastave s dobrim radom kao i do sada te da imaju što manje posla, a što više reda i mira.

„Čestitam našem najboljem policajcu u svoje osobno ime i u ime Grada Trogira. Njemu i cijeloj PP Trogir moramo zahvaliti što predano rade za naš grad i njegovu sigurnost“ , istaknuo je gradonačelnik.

„Zdravko Alajbeg je policajac koji već punih 29 godina radi u PP Trogir. U početku se pridružio obrani RH od srpske agresije i bio na ratištima. On skoro puna tri desetljeća radi u policijskoj patroli na terenu. Teško je danas naći policajca koji toliko dugo radi na terenu i ako je itko zaslužio tu nagradu onda je to Zdravko“, rekao je načelnik PP Trogir Marko Doljanin. 

„Ovom prilikom bih se zahvalio gradonačelniku, njegovim suradnicima i načelniku koji su prepoznali moj rad. Zahvaljujem i mojim kolegama bez kojih ne bi bilo ni mog uspjeha. U ovih 29 godina rada bilo je puno lijepih trenutaka, a ružne ćemo zaboraviti“, kazao je najbolji trogirski policajac Zdravko Alajbeg

Foto:IRM

{gallery}najpolicajac19{/gallery}

ZADNJE OBJAVE