25 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRPredsjednica LC Trogir uručila ček ravnateljici OŠ Petar Berislavić

Predsjednica LC Trogir uručila ček ravnateljici OŠ Petar Berislavić

Lions Club Trogir završio je s humanitarnim projektom „Omogući im“ kojemu je bio cilj opremanje učionice za djecu u posebnoj skupini OŠ Petar Berislavić. 

Aktualna predsjednica LC Trogir Tatjana Vukman uručila je ček u vrijednosti od 12 tisuća kuna ravnateljici OŠ Petar Berislavić Editi Bratinčević.

Ova osnovna škola u Trogiru obilježila je nedavno 110 godina rada što je bio dobar povod da se Club priključi podrškom i pomoći u unapređenju uvjeta stručnog rada.

Članovi LC su organizirali nekoliko javnih aktivnosti kroz mjesec svibanj: koncert Klapa, buvljak dječjih igračaka i odjeće, predavanje prof.dr.sc. Zdeslava Hrepića pod nazivom „Zakoni fizike kao model osobnog rasta i životnog uspjeha“ i donatorsku večeru. 

Prikupljena sredstva biti će utrošena u kupovinu didaktičkog materijala u radu sa djecom u posebnom odjeljenju. Uređenju se pridružila i Udruga prijateljstva grada Trogira i Vaterstettena bei Munchen koja je donirala potrebnu količinu boje za bojanje učionice.

U studenom LC Trogir slavi 20 godina

LC Trogir osnovan je prije 20 godina i nakon nekoliko godina mirovanja od prošle godine s novih 12 članova nastavlja humanitarno djelovanje na ovim prostorima. U studenom će LC Trogir obilježiti značajnu godišnjicu djelovanja što će biti dobra prilika za još dobrih humanitarnih projekata.

– Sugestija lokalne uprave ili bilo kojeg subjekta iz zajednice koje su to ključne potrebe biti će dobar putokaz našeg djelovanja. Dapače, pozivamo naše sugrađane da nam daju prijedloge na koji način možemo dati naš doprinos. Ako bude potrebe za opsežnije potrebe možemo pozvati na sudjelovanje članove i ostalih LC klubova u Hrvatskoj, rekla nam je predsjednica LC Trogir Tatjana Vukman koja se upravo vratila sa 102. Lions International Convention i parade nacija u Milanu, gdje je šezdesetak Lions-a iz Hrvatske sudjelovalo sa  svojim prepoznatljivim crveno bijelim kockicama i zastavama. 

ZADNJE OBJAVE