15 C
Trogir
Četvrtak, 6 listopada, 2022
NaslovnicaOstaloZABAVAKadrovi novog spota GRUPE BEST prikazuju Split i Čiovo

Kadrovi novog spota GRUPE BEST prikazuju Split i Čiovo

Splitska grupa Best ovih dana je završila snimanje spota za pjesmu „Mornar bez sriće“ koja se nalazi na njihovom albumu “Jasno k’o dan”. Glazbu i tekst za aktualni singl potpisuju Darko Bakić i Igor Ivanović, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro.

Za kadrove spota koji prikazuju predivni Split i Čiovo zaslužni su redatelji Dragan Novaković i Bruno Bilonić. Glavna uloga u spotu je pripala proslavljenoj i lijepoj splitskoj fotografkinji Sonji Dvornik. Dečki neumorno rade na novim stvarima, a na svojem albumu ih predstavljaju deset od kojih je za osam zaslužan uvijek odličan Miro Buljan, a dok preostale dvije potpisuje Darko Bakić.

Splitska grupa Best je nakon četiri godine rada završila svoj prvi album pod nazivom “Jasno k’o dan”, a s istoimenom pjesmom su nastupili na Splitskom festivalu 2017. godine. Dečki su jako zadovoljni rezultatom rada na albumu.

Svoje oduševljenje nije krio ni Marino, pjevač benda: “Napokon smo završili naš prvi album. Uistinu smo se trudili i jako puno kilometara stoji iza ovog albuma. Radimo punom parom na novim pjesmama, neke od njih sam ja napisao. Jedva čekam da ugledaju svjetlo dana na drugom albumu.” Kao i svim glazbenicima, i njima je jako bitna podrška kolega: „Voljeli bismo se zahvaliti još nekim autorima koji su nam pomogli u realizaciji ovog albuma jer bez njih to ne bi bilo to; Neno Ninčević, Krešo Bengalka, Rok Lunaček, Leo Škaro i naravno Nataliji Verboten s kojom smo snimili duet na slovenskom jeziku “Čaša vina”.  

Dio spota je sniman prije korona krize u Splitu, a drugi dio u okolici Trogira, točnije u Arbaniji, nakon što su popustile mjere. Zašto Arbanija? Naš pjevač Marino je rodom od tu tako da je napokon snimio spot u svom mjestu, kazao je za Gradski radio Trogir Ante Barić, bubnjar benda. Poslušajte ostatak razgovora – voditeljica Ana Rožić

Poslušajte njihov aktualni singl „Mornar bez sriće“ i pogledajte predivne kadrove …ZADNJE OBJAVE