12 C
Trogir
Srijeda, 7 prosinca, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRPosjetite „Buffet Leptir“: Malo tko otvara u ovo vrijeme, mi startamo pa...

Posjetite „Buffet Leptir“: Malo tko otvara u ovo vrijeme, mi startamo pa što bude

Udruga TOMS je otvorila „Buffet Leptir“ u okviru svog socijalnog poduzeća u kojem će osobe s invaliditetom stjecati svoja prva radna iskustva. Svima koji ih posjete pripremaju ukusnu marendu i nude veselo druženje. Buffet se nalazi u ulici Dr. Franje Tuđmana 34 D, na parkingu iznad SD Vinko Kandija u Trogiru.

-Nakon sedmogodišnje borbe, naša zamisao za otvaranjem restorana je uspješno okončana. Prvotno je bila u planu lokacija u Miševcu. Zahvaljujući gradskoj vlasti, gradonačelniku Anti Biliću, lokalnoj zajednici otvorili smo socijalno poduzeće gdje je zaposleno pet djelatnika, od toga su tri osobe s invaliditetom. Može bilo tko doći na marendu, cijene su popularne, jela ukusna. Imat ćemo u ponudi tri jela na dnevnoj bazi. Npr. cijena kave je 6 kuna, s mlijekom 7, gazirano piće je 14 kn itd… Malo tko otvara u ovo vrijeme, mi startamo pa što bude. Nadam se da će ovo zaživjeti, kazao je Ivica Bašić, predsjednik Udruge TOMS.

-Za sada sve ide u veselom tonu, sve je šareno kao i ime našeg buffeta „Leptir“. Priprema dobro ide, jela se kuhaju, na vama je da dođete i počastite nas dolaskom. Na današnjem meniju je juneća juha 10 kn, polpete u toću 37, svinjski vrat bez kosti s pire krumpirom 35, đuveđ s rižom 21 te kolač 11 kn. Salata je po cijeni od 8 kuna, naglašava voditeljica buffeta Ivna Milin te dodaje, sve je povoljno.

Broj telefona na koji se može naručiti hrana je 021/263 793 (za sada sami preuzimate obroke).

Piše: AL

Foto: IRM

ZADNJE OBJAVE