19 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTIJAVNI POZIV ZA OSTVARIVANJE PRAVA IZ PROGRAMA JAVNIH POTREBA SOCIJALNE SKRBI I...

JAVNI POZIV ZA OSTVARIVANJE PRAVA IZ PROGRAMA JAVNIH POTREBA SOCIJALNE SKRBI I ZDRAVSTVENE ZAŠTITE OPĆINE OKRUG – MEDICINSKA REHABILITACIJA U USTANOVI “BIOKOVKA”

Pozivaju se umirovljenici i korisnici prava iz socijalnog programa Općine Okrug sa zdravstvenim tegobama/bolestima za koje postoji potreba medicinske rehabilitacije zainteresirani da pravo rehabilitacije ostvare u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju ”BIOKOVKA”, Makarska, da podnesu zahtjev Općini Okrug radi prava na financiranje troškova za prijevoz i smještaj (puni pansion) u navedenoj ustanovi. Vrijeme planiranog odlaska/boravka u ”BIOKOVKU” jeste u mjesecu ožujku 2022.

Umirovljenik/korisnik prava iz socijalnog programa može pravo na financiranje aranžmana u ”BIOKOVKI” ostvariti ako su ispunjeni slijedeći uvjeti:
– prijavljeno prebivalište na području Općine Okrug,
– status umirovljenika/korisnika prava socijalne skrbi,
– medicinska dokumentacija o bolestima za koje postoji potreba rehabilitacije,
– valjana COVID potvrda na temelju preboljenja/cijepljenja.

Zahtjev se podnosi na propisanom obrascu uz koji obvezno treba dostaviti slijedeće isprave:
– osobnu iskaznicu (u preslici)
– odrezak od zadnje mirovine/potvrda Porezne uprave o visini dohotka i prihodima
– medicinsku dokumentaciju (nalaz neurologa, fizijatra ili radiološki nalaz u preslici)

Zahtjev s prilozima treba dostaviti u zatvorenoj omotnici na adresu OPĆINA OKRUG, Bana Jelačića 17, 21223 Okrug Gornji, s naznakom ”MEDICINSKA REHABILITACIJA U BIOKOVKI – ne otvaraj”.

Rok za dostavu zahtjeva je 14. veljače 2022., pri čemu zahtjev mora stići na općinski protokol u navedenom roku bez obzira na način dostave.

https://www.okrug.hr/novosti/clanak/javni-poziv-za-ostvarivanje-prava-iz-programa-javnih-potreba-socijalne-skrbi-i-zdravstvene-zastite-opcine-okrug-medicinska-rehabilitacija-u-ustanovi-biokovka-35

ZADNJE OBJAVE