21 C
Trogir
Nedjelja, 11 lipnja, 2023
NaslovnicaOstaloZABAVAISPOD KULE KAMERLENGA: GALA KONCERT - RADOJKA ŠVERKO i Dalmatinske...

ISPOD KULE KAMERLENGA: GALA KONCERT – RADOJKA ŠVERKO i Dalmatinske dive

Jedan od najljepših glazbenih događaja ovog ljeta u Dalmaciji zasigurno nas očekuje u Trogiru u Kuli Kamerlengo 03.08.2017. gdje će po prvi put svoj gala koncert održati Diva hrvatske glazbene scene Radojka Šverko uz pratnju orkestra. Ovaj glazbeni događaj ima simboličan naziv ISPOD KULE KAMERLENGA.

Ova izuzetna glazbena umjetnica iza koje je bogat opus nezaboravnih glazbenih hitova i izvedbe svjetskih evergreena u svojoj glazbenoj karijeri nikad do sada nije imala koncert u Trogiru, upravo zato obečava svojim obožavateljima koncert za pamćenje.

U divnoj glazbenoj večeri uz Radojku Šverko nastupiti će i „dive“ klapske pjesme – 5 najuspješnijih  ženskih klapa laureata Omiškog festivala koje će upotpuniti ovaj gala koncert posebno u pjesmama u kojima će nastupiti zajedno sa Radojkom Šverko.

Sve ljubitelje glazbe 03.08.2017. s početkom u 21.00 sat  u Kuli Kamerlengo čeka spektakularan koncert pod nazivom ISPOD KULE KAMERLENGA, a ulaznice su u prodaji u Turističkoj zajednici Trogira i u sustavu Croatia-tickets, broj ulaznica je ograničen.

ZADNJE OBJAVE