17.1 C
Trogir
Utorak, 26 listopada, 2021
NaslovnicaOstaloZABAVADAME BIRAJU – U NOĆI PUNOG MJESECA U KAMERLENGU

DAME BIRAJU – U NOĆI PUNOG MJESECA U KAMERLENGU

Urnebesno smiješni sarajevski “striperi” – glumci Alteatra u okviru ljetne turneje po Jadranu nastupiti će u utorak 08.08. u Kuli Kamerlengo u Trogiru u 21 sat.

Nakon ogromnog uspjeha diljem regije komedija ALTEATRA Sarajevo DAME BIRAJU puni dvorane u svim gradovima Hrvatske – samo u Splitu i Zagrebu igrala je više od 10 puta gdje je rasprodana tjednima ranije a lista čekanja za nove izvedbe je do sada nezapamćena.

Ni jedna predstava do sada nije pobrala ovakvo oduševljenje mahom ženske publike ali nisu rijetki ni pripadnici jačeg spola koji uživaju u urnebesnom humoru ove komedije koji se proteže od početka do kraja.

Riječ je o uprizorenju poznatog hita Full monty – Skidajte se do kraja – u kojoj igraju sedmorica veličanstvenih – trenutno najtraženijih sarajevskih glumaca.

Predstava govori o nezaposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba.

Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza  u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanja glumaca “do kraja“ na opće zadovoljstvo publike.  Uzavrela atmosfera kakva se ne pamti u kazališnim dvoranama prati ovu ekipu gdje god nastupa a o  popularnosti ove predstave u regiji govori i činjenica da je u dvije godine svoga postojanja odigrana više od 300 puta a dvorane su rasprodane i po mjesec dana ranije. Fenomen ove predstave je taj što se gleda  više puta.

Predstava čiju režiju potpisuje poznati kazališni redatelj Admir Glamočak dobila je brojne nagrade na kazališnim festivalima diljem regije.

Igraju: Nancy Abdel Sakhi, Enes Salković, Emir Fejzić, Adnan Goro, Davor Sabo, Damir Kustura, Mirza Dervišić/Sanjin Arnautović Scenografija i kostimografija: Lejla Hodžić.

Ulaznice za predstave mogu se kupiti u Trogiru u agenciji Kairos Travel  (Obala Bana Berislavića), u TC Joker Split (10-12 i 18-20) i putem sustava Croatia-tickets.

Rezervacije se mogu napraviti i putem maila: komedija.u.lori@gmail.com i facebook stranice : https://hr-hr.facebook.com/hit.komedija/  info telefon: 095 527 1852.

ZADNJE OBJAVE