26 C
Trogir
Utorak, 17 svibnja, 2022
NaslovnicaOstaloZABAVAIPAK NISU 'DOBITNA KOMBINACIJA':Jelena Rozga i Stjepan Hauser navodno prekinuli, zlobnici odmah...

IPAK NISU ‘DOBITNA KOMBINACIJA’:Jelena Rozga i Stjepan Hauser navodno prekinuli, zlobnici odmah zapitali: Zar su ikad stvarno bili zajedno?!

Eto, dogodilo se i to. Došao je kraj vezi Jelene Rozge i Stjepana Hausera, koja je od samog svog početka, u ljeto 2015. godine, izazivala brojne kontroverze.

U povijesti ljubavnih veza među slavnim licima na hrvatskoj estradi ne pamtimo ljubavni odnos u koji se manje vjerovalo nego u onaj uspješne splitske pjevačice i proslavljenog pulskog čeliste.

No Jelena i Stjepan su se, on posebice, svim silama trudili uvjeriti javnost da su oni zaista ljubavni par i da se zaista vole, ne prestajući se iščuđavati kuloarskim ćakulama da je sve to samo strateški osmišljena priča.

Što god u pozadini bilo, ako je suditi po objavi Storyja, koji je donio ekskluzivnu vijest o njihovom prekidu, više se neće morati baviti vječnim naklapanjima, iako će im se na račun njihovog odnosa, u to uopće ne treba sumnjati, tijekom idućih bar godinu dana uvijek postavljati bar neko pitanje “na tu temu”. 

Njihove objave na društvenim mrežama ne referiraju se ni na koji način na najnoviju vijest. Jelena je, kao zadnju, s obožavateljima podijelila svoju fotografiju s hokejaške utakmice Medveščaka, na koju je stigla sama.

Stjepan Hauser se, pak, opušten i nasmijan, javio fotografijom s gostovanja na sveučelištu Yale.

Izvor: Slobodna Dalmacija 

 

ZADNJE OBJAVE