24.1 C
Trogir
Utorak, 17 svibnja, 2022
NaslovnicaSPORTHrvatska biciklistička reprezentacija na pripremama u Trogiru

Hrvatska biciklistička reprezentacija na pripremama u Trogiru

Dio hrvatske biciklističke reprezentacije koja se odnosi na brdski biciklizam ( MTB- reprezentacija ), nalazi se na pripremama u Trogiru u razdoblju od 8. do 12. ožujka.

Mlade reprezentativce predvodi Pavao Roset, a dobrodošlicu  su im  priredili  zamjenik gradonačelnika Radovan Slade-Šilović te predstavnici BK Kairosa i Turističke zajednice Grada Trogira. 

Poželjeli su im dobre i uspješne pripreme na području Trogira, uz čestitke na dosadašnjem ostvarenom uspjehu. 

-Izuzetno je važno da  se Hrvatski biciklistički savez odlučio da  reprezentativci u MTB- brdskoj kategoriji dio svojih priprema održe  u Trogiru. To je plod dobre suradnje Grada Trogira, BK Kairosa sa Savezom,  još od prošlogodišnje trogirske biciklističke utrke. Do sada nismo imali ovakvu razinu promidžbe biciklizma te brdskih  biciklističkih staza na našem i širem području, što nam u daljnjem nastojanju razvoja tog športa posebice za rekreativce donosi  novu dimenziju promocije turističkog Trogira i novi sadržaj turističke ponude, što će uskoro doseći bitan iskorak. Osim toga vrijedan je i  poticaj za naše građane kroz rekreaciju, rekao je Slade-Šilović.

Foto: IRM

{gallery}pavao{/gallery}

ZADNJE OBJAVE