9 C
Trogir
Petak, 16 veljače, 2024
NaslovnicaVIJESTITROGIRVelika zainteresiranost za predavanje “Kako postići kvalitetan suživot sa psom”

Velika zainteresiranost za predavanje “Kako postići kvalitetan suživot sa psom”

“Kako postići kvalitetan suživot sa psom” naziv je predavanja koje je u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Trogir organiziralo Kinološko društvo Trogir  u suradnji s Klubom sportskih pasa Split i POU Trogir.

Prvo je to u nizu predavanja koje je za ljubitelje pasa priredilo Kinološko društvo Trogir i predsjednik društva Aljoša Šantić.

O suživotu sa psom govorila je Ana Bakašun, licencirani voditelj tečaja, a svi zainteresirani na kraju predavanja dobili su odgovore na sva pitanja.

-Odnos koji se temelji na povjerenju preduvjet je za kvalitetnu komunikaciju između nas i našeg psa. Moramo mu svojim ponašanjima i postupcima pokazati da ćemo ga uvijek zaštititi i da ga nećemo ugroziti. Koliko smo uspješni u tome, pokazat će nam naš pas. Samo ga trebamo naučiti razumijevati, kazala je, između ostaloga Bakašun i dodala kako je ugodno iznenađena činjenicom što su Trogirani pokazali zaista velik interes za ovo predavanje.

-Cilj nam je ljubiteljima i ne ljubiteljima životinja olakšati život u našem gradu, kazao je predsjednik Kinološkog društva Trogir Aljoša Šantić, najavivši uskoro nova zanimljiva predavanja, budući su zaista potrebna, što i dokazuje velik broj ljubitelja pasa koji su željeli  saznati “Kako postići kvalitetan suživot sa psom”. Inače, sve informacije o slijedećim predavanjima moći ćete saznati na Trogirskom portalu i na facebook stranici Kinološkog društva Trogir. 

Foto: IRM

{gallery}aljosa{/gallery}

ZADNJE OBJAVE