13.9 C
Trogir
Nedjelja, 25 listopada, 2020
Naslovnica VIJESTI TROGIR Velika zainteresiranost za predavanje “Kako postići kvalitetan suživot sa psom”

Velika zainteresiranost za predavanje “Kako postići kvalitetan suživot sa psom”

“Kako postići kvalitetan suživot sa psom” naziv je predavanja koje je u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Trogir organiziralo Kinološko društvo Trogir  u suradnji s Klubom sportskih pasa Split i POU Trogir.

Prvo je to u nizu predavanja koje je za ljubitelje pasa priredilo Kinološko društvo Trogir i predsjednik društva Aljoša Šantić.

O suživotu sa psom govorila je Ana Bakašun, licencirani voditelj tečaja, a svi zainteresirani na kraju predavanja dobili su odgovore na sva pitanja.

-Odnos koji se temelji na povjerenju preduvjet je za kvalitetnu komunikaciju između nas i našeg psa. Moramo mu svojim ponašanjima i postupcima pokazati da ćemo ga uvijek zaštititi i da ga nećemo ugroziti. Koliko smo uspješni u tome, pokazat će nam naš pas. Samo ga trebamo naučiti razumijevati, kazala je, između ostaloga Bakašun i dodala kako je ugodno iznenađena činjenicom što su Trogirani pokazali zaista velik interes za ovo predavanje.

-Cilj nam je ljubiteljima i ne ljubiteljima životinja olakšati život u našem gradu, kazao je predsjednik Kinološkog društva Trogir Aljoša Šantić, najavivši uskoro nova zanimljiva predavanja, budući su zaista potrebna, što i dokazuje velik broj ljubitelja pasa koji su željeli  saznati “Kako postići kvalitetan suživot sa psom”. Inače, sve informacije o slijedećim predavanjima moći ćete saznati na Trogirskom portalu i na facebook stranici Kinološkog društva Trogir. 

Foto: IRM

{gallery}aljosa{/gallery}

ZADNJE OBJAVE

Čestitamo 25. listopada – Dan darivatelja krvi

25. listopada 1953. godine u Željezari Sisak održana je prva akcija dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa

Započinju tribine „I tebe se pita!“: Trogirani, dođite i birajte male komunalne investicije u vašem mjesnom odboru!

Tribine se održavaju sljedeći tjedan, od ponedjeljka do subote, po svim mjesnim odborima, a u istim terminima bit će i online...

AUDIO: Deseto izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate!  Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati Vaša pitanja...

Minute o’ Kvadrilje: To se pamti, ta radost druženja i življenja

U već tradicionalnoj radijskoj emisiji petkom „Minute o' Kvadrilje“ gostovao je Ante Grga, član sekcije svirača koji je ujedno i član uprave društva.

I TEBE SE PITA: Idući tjedan javne tribine; moguće je glasati na njima ili elektronski

Sljedeći tjedan održat će se svih osam javnih tribina na kojima građani imaju priliku glasati za prijedloge malih komunalnih investicija koje su...