21 C
Trogir
Nedjelja, 11 lipnja, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRGRADONAČELNIK BILIĆ UGOSTIO ANTONIU BULIČIĆ, NAJBOLJU DALJINSKU PLIVAČICU 2020.

GRADONAČELNIK BILIĆ UGOSTIO ANTONIU BULIČIĆ, NAJBOLJU DALJINSKU PLIVAČICU 2020.

Da sustavan rad i upornost na duge staze donose uspjehe, nagrade i priznanja, primjer je mlada trogirska plivačica Antonia Buličić

Trogirski gradonačelnik Ante Bilić, sa svojim zamjenikom Viktorom Novakom, ugostio je u Salonu grada najbolju daljinsku plivačicu 2020. Antoniu Buličić. Tom prilikom darovao joj je veliki buket cvijeća i zlatne naušnice u obliku motiva trlje, novog loga grada Trogira. 

  • Zahvalna sam što me gradonačelnik danas pozvao. Ovdje nisam prvi put, ali svaki mi je to ogromna čast. Posljednji uspjeh mi je proglašenje za najbolju plivačicu 2020. što me je jako razveselilo jer je ovo već treći put zaredom da sam zaslužila to priznanje. Nadam se da će u cijeloj ovoj situaciji sezona normalno krenuti i da ćemo odraditi svih planiranih 15 CRO CUP-ova. Željela bih upisati Kineziološki fakultet u Splitu kako bih nastavila u smjeru sporta, kazuje nam Antonia Buličić.
  • Iskazali smo priznanje našoj vrhunskoj sportašici koja je treću godinu zaredom proglašena najboljom plivačicom u Hrvatskoj. Na ovaj način dajemo joj poticaj da nastavi istim tempom. Nadam se kako će Trogir jednom dobiti svoju prvu olimpijku, a mi ćemo i dalje podržavati sve naše mlade nadarene sportaše, kazao je gradonačelnik Ante Bilić.

Foto: Željko Agnić

ZADNJE OBJAVE