28 C
Trogir
Ponedjeljak, 15 kolovoza, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRAnte Bilić predstavio spot: „Nemojte nikad više dopustiti da vam vaš grad...

Ante Bilić predstavio spot: „Nemojte nikad više dopustiti da vam vaš grad netko uzme iz ruku. Trogir je vaš!“

„Pandemija i kriza čine ove izbore još važnijima. Nije vrijeme za eksperimente nego za mirnu, stabilnu i dokazanu gradsku vlast. Povratak na staro, siguran sam, više nikad nećemo dopustiti“, poručio je Bilić

U jeku predizborne kampanje u kojoj se natječe za novi mandat, gradonačelnik Trogira Ante Bilić predstavio je svoj službeni spot naziva „Trogir je vaš!“, što je ujedno i slogan kampanje. Spot prikazuje kadrove Trogira s naglaskom na niz infrastrukturnih projekata koji su realizirani od 2017. na ovamo, počevši od novog trga ispred ribarnice, obnovljene Batarije, dječjih igrališta, novog mosta, trajektne luke, lukobrana i lučice na Lokvicama koje su pri samom kraju…

„Moji suradnici i ja imali smo ozbiljan zadatak da oživimo Trogir. Vjerujem da smo uspjeli i da je naš grad danas ugodniji, uredniji, povoljniji i življi nego prije četiri godine“, rekao je Bilić.

Navodi da se u posljednje četiri godine, s partnerima, u Trogiru realiziralo 150 milijuna kuna projekata i kaže – to je tek početak!

„Pred nama su važni projekti za koje imamo dozvole i osigurane financije. Obnova Kule, izgradnja POS stanova, preuređenje kina, bolje ceste, odvajanje otpada, smart city rješenja, efikasna gradska uprava… Trogir ne smije stati“, istaknuo je aktualni gradonačelnik.

S obzirom na sve okolnosti, smatra da je kontinuitet važniji nego ikad.

„Pandemija i kriza čine ove izbore još važnijima. Nije vrijeme za eksperimente nego za mirnu, stabilnu i dokazanu gradsku vlast. Povratak na staro, siguran sam, više nikad nećemo dopustiti.“

Naglašava kako je ova gradska uprava postavila transparentnost kao glavni cilj i da je to standard koji više nitko ne smije oduzeti građanima.

„Podijelili smo s vama sve naše odluke. Dali smo vam proračun na raspolaganje, uvid u sve projekte i odgovore na sva pitanja. Nemojte nikad više dopustiti da vam vaš grad netko uzme iz ruku. Izbor je vaš. I Trogir je vaš.“, zaključio je Bilić.

Trogir je vaš!

[TROGIR JE VAŠ!]Moji suradnici i ja imali smo ozbiljan zadatak da oživimo Trogir. Vjerujem da smo uspjeli i da je naš grad danas ugodniji, uredniji, povoljniji i življi nego prije četiri godine.Pred nama su važni projekti za koje imamo dozvole i osigurane financije. Obnova Kule, izgradnja POS stanova, preuređenje kina, bolje ceste, odvajanje otpada, smart city rješenja, efikasna gradska uprava… Trogir ne smije stati.Pandemija i kriza čine ove izbore još važnijima. Nije vrijeme za eksperimente nego za mirnu, stabilnu i dokazanu gradsku vlast. Povratak na staro, siguran sam, više nikad nećemo dopustiti.Podijelili smo s vama sve naše odluke. Dali smo vam proračun na raspolaganje, uvid u sve projekte i odgovore na sva pitanja. Nemojte nikad više dopustiti da vam vaš grad netko uzme iz ruku. Izbor je vaš. I Trogir je vaš.

Objavljuje Ante Bilić u Srijeda, 5. svibnja 2021.

ZADNJE OBJAVE