21 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRDERBI 5. KOLA PREMIJER LIGE: TROGIR - SESVETE

DERBI 5. KOLA PREMIJER LIGE: TROGIR – SESVETE

Rukometaši Trogira u subotu, 07.10.2023. u SD Vinko Kandija s početkom u 19:30 sati igraju derbi petog kola Premijer lige grupe A protiv ekipe Sesveta.

Susret je to trenutno trećeplasiranih gostiju i naših rukometaša koji se nalaze na četvrtom mjestu, a eventualnom pobjedom Trogir bi preskočio Sesvete i izbio na treće mjesto poretka. Utakmica je to i naših predstavnika u EHF Europskom Kupu. Naime, idući tjedan Trogirani dočekuju prvaka Farskih Otoka – ekipu H 71, dok Sesvećani igraju protiv Kura, predstavnika Azerbejđana. Ulaznice za europske dvoboje naših rukometaša možete, osim na dan utakmice u dvorani, kupiti po cijeni od 5 eura (za obje utakmice) na više lokacija u Trogiru: u Caffe baru Corte, Ani caffe, Caffe baru Vertigo, Caffe baru Time-out te u dućanu autodijelova Kotač.

  • U subotu igramo 5. kolo Premijer lige protiv Sesveta. Ekipa je to koju dosad nismo pobijedili na našem terenu. No, ovog puta smo u boljoj formi i nemamo pravo na izgovore. Od ekipe očekujem šesnaest ratnika na terenu koji imaju više volje od igrača Sesveta za pobjedu, kazuje trener Trogira Boris Popović.

Iz kluba pozivaju navijače da im se pridruže na tribinama i budu osmi igrač Trogira!

ZADNJE OBJAVE