9 C
Trogir
Subota, 27 studenoga, 2021
NaslovnicaVIJESTITROGIRBesplatna radionica “FRIDA U TROGIRU” u četvrtak u Muzeju grada Trogira

Besplatna radionica “FRIDA U TROGIRU” u četvrtak u Muzeju grada Trogira

Nakon što je u ponedjeljak kao najava BOKUN FESTIVALA – festivala nijemog filma i drugih osjetila u Trogiru spuštena privremena umjetnička instalacija na brodskom jedru s likom Fride Kahlo, koju je prema fotografiji Nickolasa Muraya naslikao grafiter Dino Vejnović Horus, vrijeme je za još bokun slikanja!

Inspirirana temom ovogodišnjeg Bokun festivala koji će se odvijati 10. i 11. rujna s početkom u 19:30 u parku Malarija, muzejska pedagoginja Goranka Tomaš poziva zainteresirane na radionicu FRIDA U TROGIRU koja će se odvijati u Muzeju grada Trogira u četvrtak, 9. rujna 2021. godine u 14:00 sati.

Broj polaznika je ograničen, a zainteresirani se mogu prijaviti na tel. 021881406 (birati 6), mob. 0996707159 ili e-adresu gogtomas@gmail.com. Radionica je, kao i cijeli Bokun festivala besplatna!

“Čuli smo da će nas ovog vikenda posjetiti Frida Kahlo kao protagonistica Bokun festivala; njezin duh živi vječno te obilazi svoje poklonike diljem svijeta. Frida je bila izrazito osebujna i posebna osoba i stvarno bi bilo šteta ne pokloniti joj bar malo vremena i saznati kakva je bila i koliko je toga osobnog unijela u svoje slike. Iz ovih spomenutih, ali i puno nespomenutih razloga koje ćete naravno saznati na samoj radionici pozivamo vas u muzej da naslikate svoju Fridu!”, poručuje muzejska pedagoginja.

ZADNJE OBJAVE