20 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRBELAN I FIUMENSI OTVORILI BABAROL - PRVI TROGIRSKI STREET FOOD FESTIVAL!

BELAN I FIUMENSI OTVORILI BABAROL – PRVI TROGIRSKI STREET FOOD FESTIVAL!

POGLEDAJTE SENZACIONALNU ATMOSFERU!

Ovog vikenda Belan i njegovi Fiumensi slavljeničkim koncertom otvorili su prvi trogirski street food festival – Babarol by Coca Cola. Ne treba ni nabrajati gomilu hitova iz pjesmarice ove legende pop glazbe koja se savršeno uklopila u čaroban ambijent.

Pet ugostiteljskih objekata na još neistraženoj lokaciji iza predivne Kule Kamerlengo bilo je razlog za mnoštvo koje je uživalo u odličnoj hrani i fenomenalnom glazbenom programu. Naime, Babarol by Coca Cola – street food festival koji je posljednjih dana izazvao zanimanje posjetitelja otvorio je svoja vrata i započeo s radom na zaista “velika zvona”.

Restaurant “Mare” i njegov chef Robert Predrag Žmire koji je sve oduševio fritulama od bakalara i janjećim raguom, trogirski bistro bar “Corte” s ponudom trenutno jako popularnih bao buns, kuća delicija “Bocuni & Boccuni” koja se ističe s platama magareće mortadele i sireva u vinu, zadarski “Picnic Mingle&Fun” s ponudom burgera, junećih obraza i brancina s njokima te senzacija zagrebačkog Fuliranja – Beg’s Plant Based Street Food koji je trogirsku publiku zaintrigirao svojim jelima biljnog podrijetla – sve je to ponuda koju u periodu do nedjelje, 29. svibnja trebate kušati i oduševiti sva svoja osjetila.

Organizatori su se pobrinuli i za odličan zabavni program pa nas tako u ponedjeljak očekuje nastup popularnih  stand up komičara Splicka Scena, koncerti na kojima će nastupiti Alejuandro Buendija, Gina, Mia Dimšić, Vinko Ćemeraš i njegov band Talvi Tuuli, te Dino Dvornik Tribute band za zatvaranje festivala. Pratit će se i najvažnija sporedna stvar na svijetu – pa posjetitelje za finale kupa između Hajduka i Rijeke očekuje i video zid, a tu su i radionice o spravljanju kave, ljetnih gin tonica i edukativni paneli.

Sve su to razlozi da ovih dana posjetite Trogir jer kako nam organizatori kažu: “…spiza je slađa kad stavite svoj babarol.”

Foto: Franko Kelam / Damira Kalajžić

ZADNJE OBJAVE